derinsulta Biz bi türlü emziksiz uyutamıyoruz emzik bırakmak için ne yollar denediniz bıraktırmak istiyorum yavaş yavaş 11 aylığız
BordoHuniliAnne derinsulta kelin ilacı olsa başına sürermiş biri 34 aylık biri 17 aylık ikisi de emiyor nasıl bıraktıracağım hiç bir fikrim yok 🤷🏻♀️
ayseee_ derinsulta 15 aylıkken bıraktırdım alıştıra alıştıra olmuyor valla aldım ağzından daha yok kızım büyüdün sen dedim bi gece ağladı iki gece ağladı üç dört beş altı 😂 bir haftanın sonunda unuttu daha istemedi sabırlı olmak lazım ağladıği için kiyamayip verirseniz hiç bırakamaz
Belinays_mom 13 aylık sadece uykuda emiyor gün içerisinde hiç göstermiyorum sadece uyku esnasında veriyorum o yüzden pek bi sorun yaşamıyorum
derinsulta Belinays_mom iyi bari bugün lerde ağzından çıkarıyorum bıraktığım yerden alıp yine emiyo 🙂
dunyamveben ayseee_ merhabalar 16 aylık bebeğim sizin gibi yaptım bugün 3.gün hangi gün daha iyi beni çok zorluyor geceleri kesin 1 haftada biter mi ki bu süreç 😢🤭
BordoHuniliAnne frdclk evet biraz geç oldu, kardeşi ile arasında 17 ay olunca bıraktıramadık, konuşarak kendi isteğiyle bırakmasını çok istedim olmadı 🤷🏻♀️malesef bugün ilkel yöntemlere baş vurarak emziksiz ilk geceye girdik.
ayseee_ dunyamveben ay Allah yardımcınız olsun ama çok iyi üç gün geçmiş bir haftadan fazla sürse bile kesinlikle vermeyin unutucsk emin olun insaAllah bir haftayı geçmez bizimki geçmemişti bi haftayi şükür 🥲