cihan1 Merhaba , bebeğimiz uykuya çok direniyor özellikle geceleri uyumak istemiyor uykusu olsada,çevreden duyuyoruz akşam kendi kendine uyuyup sabaha kadar deliksiz uyuyorlarmış.nasıl bir yol izleyebiliriz tavsiyelerinizi yazarsanız çok seviniriz.
asli08 merveems aaa benimde 3 ay 24 gunluk:) bugun resmen uyumadi ayağımda sallıyorum suan yok uyumuyor
merveems asli08 direndi direndi en son memede uyudu bizimki ama çok derin bi uyku olacağını zannetmiyorum 😣 Allah yardımcınız olsun
cihan1 Loş ışıklar güzel ninniler ya da beyaz gürültü gibi şeylerde açık tam bir uyku ortamı var ama 1 saat belki daha fazla cebelleşiyoruz bildiğiniz 😂
Pamukpasta Uyku gerilemesi oluyormuş bu dönemlerde bilmiyorum nasıl geçecek 😩 bu aya kadar bizimde akşam uyur sabah uyanirdi beslenmeyi bile rüya beslenmesi yapıyorduk şimdi durum boyle
taydin 3 ay 21 günlüğüz bizdede iki gündür gece uykusuna direnme var. Normalde hep 20.00-20.30 gibi uyurdu 22.30-23.00 de zorla uyuyor. Umarım çok sürmez
arasbek Bizde 3 ay 19 günlüğüz 3 gün önce geceleri saat başı uyandı bugün de gündüz çok zor daldı uykuya sürekli uyanıp durdu
ezgimert Oğlum 20 aylık 4 aylıkken gece saat başı uyanırdı gündüzde 15 dk uyurdu ve uyanırdı çok zor bir dönemdi bizimki 4 hafta sürdü bu süreçte evin sıcaklığını düşürebilirsiniz kalın perde alıp oda karartılmalı ayrıca uyanıklık süresi ayına göre bebek tutulmalı . Tabi bunlar işe yaramayabiliyor bildiğini okuyorlar her türlü