Hilalavccc Tam olarak anlamı ne acaba googleden yazanla doğru mu ay leoparı demek mi ? Bir de Aybars isimli kişiler nasıl oluyor yani bebekleriniz nasıl sakin mi fena mı 😂 İknci oğlum olucak bu ismi düşündük öyle bi
mematiii Hilalavccc isme göre karakter aynı olmuyor aile yapısına göre oluyorda ismin anlamını bilmiyorum ama güzel bi isim
aybarsmom34 Hilalavccc Ay gibi parlak pars gibi hırslı, yırtıcı demek. Bence isim analizine ben biraz inanıyorum. Oğlum bence adını taşıyor 😂
ecemmmay Hilalavccc ismiyle yaşasın inşallaahh benim oğlumun ismi de aybars çok çılgın bi şey ama güleç mutlu bir cocukk :)
Hilalavccc aybarsmom34 Adıyla yaşasın gerçekten çok güzel bi isim oğlunuz nasıl peki nasıl karakterde sakin mi yoksa adı gibi hırçın sinirli mi 😂
aybarsmom34 Hilalavccc Amin, çok teşekkür ederim. Çok sinirli biri aslında, sinirlendiğinde çığlığını duymak istemezsiniz 😂ama aynı zamanda çok güleç bir bebek. Birde inanılmaz arkadaş canlısı. Kendisi gibi bebekleri görünce heyecandan napacağını bilemiyor 😂