Dcnk Bebeğim 3 aylık eşim tv izliyor oda tv ye bakmaya çalışıyor yatırdığımız yerden kafasını çeviriyor göstermemeye çalışsamda olmuyo siz ne yapıyorsunuz kapatıyor musunuz tv yi
bisenakillisinzaten Dcnk evde TV yok. Bazen bilgisayardan açıyoruz ama hiç ilgisini çekmiyor bilgisayarı yemeye calisiyor
busragggg Dcnk 9.5 aylık doğduğu günden beri uyanık olduğu saatlerde tv daima kapalı. Gittiğimiz yerde de dikkat ediyoruz açtırmıyoruz
heidigril Dcnk tv algılayamıyor oradaki ışık yansımalarına bakıyor önüne yastık yada bi engel koyun anlamaz zaten asıl sıkıntı 1 yaştan sonra başlıyor farkına varıyorlar hiç tv açmadım ama kuzenleri izlerken görünce maalesef alıştı eve gelince aç demeye başladı
meltemtrkl Bebeğim 7 aylık evde Tv izlemiyoruz. Gittiğim yerde de kapattırıyorum. Ama katı kuralcı değilim. Denk geldiğinde baktığı oluyor, dikkat ediyorum. Çok sıkıştığım veya tuvaletim olduğu anlarda hiç durmaz ise telefonumdan müzikli eğitici video açar odanın uzak bir köşesine koyarım 4-5 dk sonra gelirim zaten. En fazla bu şekilde maruz bıraktım. Verenlere karşı değilim. Ben bebeğimin göz sağlığı açısından ve o açıkken dış dünyaya kapanmaları dolayısıyla vermemeye çalışıyorum. Kendinizi boğmayın :)
210796 2 aylik kizimde ne kadar bakmasi zor olan bir pozisyinda olsada illede kafasunj gozlerini cevirerek bakmaya calisiyor.oglumda oyleydi.tvden uzakda bir yere birakiuordum sadece.kizimin gozunun onunj elimle tutuyorum gozunj cekib avizeye falan bakiyor)
eslemipek Kızım 7 aylık,ablası 4 yaşında Büyük kızım TV izlemek istediğinde küçük kızımı yere koyuyorum önünede yastık koyuyorum TV yı göremiyor 7 aydır bu şekilde devam ediyorum . Zaten günde 1 saat TV süremiz var onuda bu şekilde geçiriyoruz.
SetenayCo Dcnk Yapmayın ne olur. Sese, renkli ışıklara dönüyor bebeğiniz. Daha çok minikmiş. Yaklaşık 3 yaşına kadar evde asla televizyon açmadık. Eşiniz biraz fedakarlık yapacak, bebeğiniz uyanıkken izlemeyecek, bu işin şakası yok.
htice2909 Dcnk 1 buçuk yaşına kadar koruyabildim sonra ister istemez baktı şimdç şarkı falan açıyorum
denizalismom Dcnk o uyanıkken tv izlemiyoruz . Bazen dedesi izliyor o zaman da başka odaya götürüyoruz. O uyuduktan sonra açar izleriz.
maybeybi Dcnk 3 aylık bebek Allah aşkına nereye koysanız orda kalır nerdeyse. Anakucağındaysa televizyona tam arkasını denk getirin, koltukta yatırıyorsanız önüne 2 kat yastık koyun ya da bir iyilik yapın bebeğiniz uyanıkken televizyonu kapatın 🤍
gonul_hanim Dcnk benim kızımda öyle o yüzden uyanıkken kapatıyoruz onunla ilgileniyoruz zaten yorulunca uyku basiyo 😁
mksaylan SweetMom__ en güzeli sizinki valla. Bana kalsa benim evimde de olmaz ama eşim için biraz mühim bi alet maç falan izliyor. Ama tabii bebeğimizin yanında değil. Evin içinde boşuna gürültü yapan gereksiz fazla kullanılan bi makine.
SweetMom__ mksaylan tabiki çok güzel birşey. Yapacak birşey yok ne olacak olsa ne olmasa ne. Aldırış etme insanlara sen dikkkat etiğin sürece hiç birşey olmaz🌺
Ilkannelik Dcnk 3 yaşında kızım 1 buçuk yaşına kadar tv telefon vermedim açmadım sonra yemek yerken açtık sadece 2 aylık oğlum var kıskançlık ve zorlandığım için kızıma tvden çizgilfm açtım çoğu zaman izlemiyor sadece açık dursun diyor ama baktım sürekli istemeye başladı açmıyorum artık gündüz televizyonu akşamda bi şekilde oyalanıyor babası olunca gündüz ağlıyor aç diye iki ağlıyor üç ağlıyor sonra açmadığımı görünce evi dağıtıyor😂😂 oğlum 2 aylık açsam oda izler tv dikkatini çekmeye başladı bende açık olunca göremeyeceği yere koyuyorum ya da yastık falan koyuyorum önüne