damlakarel amazontuba bardağa değidirniz zaman çıt çıt ediyorsa diş 10 güne kadar iyce beliirginleşir ☺️
mineksu amazontuba resimde diş görünmüyor.Diş etinde şişme görünüyor.Onların damakları nerdeyse diş gibi sert oluyor🫠İlk önce orası yarılacak sonra dişin beyazlığı görünücek.Bizimkinde yarıldıktan 1 hafta sonra beyaz dişi görmeye başlamıştık
mineksu amazontuba Damağın altında gözüken yer yarılacak yakında.Yarık olduktan sonra diş uzamaya başlıyor.Bende tam patladığı zaman eşime resim atmıştım.Patlamadan önce sizin bebiş gibiydi.En azından size örnek olsun diye atiyim istedim.Kolaylıkla çıkarsın ilk pirincini inşallah🧿🤲🏼
nursnmh amazontuba. Belirtiler neydi acaba bizde 4 aylik 11 günlük cok huysuz uyumuyor salyasi cok fazla bakiyorum bisey yok ama nasil anlayacagim. Bazi bebekler erken cikariyor bu hic bir sorun teşkil etmez saglikli olsun yeter
amazontuba nursnmh 3 aylıktan beri ağzı akıto son 3 gündür gece sürekli saat başı meme almak istedi akşam saatlerinde uyuyana kadar aşırı huysuzdu bu akşam da hafif ateşi var mesela
amazontuba alparslan14subat tam anlamıyla çıkana kadar ağrılsr devam edicek sanırım tetagil de bu yüzden değil mi hiç kullanmadık da bilmiyorum
Evaninanasi amazontuba resimde baya dişin ucunu gören sadece ben miyim? Diş patlamış zaten. Bu süreçten sonra sadece uzamasını bekleyeceksiniz ki zaten çay kaşığı ile hafif değdirirseniz çıt çıt değer kaşığa çünkü patlamış. Uzama süreci biraz sürüyor ama. Yanındaki de patlamak üzere gibi geldi bana.
amazontuba Evaninanasi ya di mi bana da öyle çünkü hem elimi kesti hem çay kaşığı çıt diye ses çıkardı 🥲 yandaki elime gelmiyo mesela. Peki bundan sonra uzarken gene aynı huzursuzluk devam edecek mi merak ediyorum. Akşamlaeı aşırı huysuz sürekli ağlıyo da