Tatlican Cicektebenimcicekligunlerde Eveet ben tamda pembenn moda oldugu yil 2016da evlendim ama hep seviyordum halada seviyorum😂
Boncuk-anne Temizlikperisi yorumumu affedin içinden kahve değilde baharat çıkıcakmış gibi 😂 siyah beyaz olanlar bi tık daha iyi
Cicektebenimcicekligunlerde Tatlican Bende o yıllarda evlendim.😀 Şimdi ki kahve ve gri soğuk tonları sevmiyorum. Soğuk renksiz insanin evi içini açmalı..😀
Tatlican Cicektebenimcicekligunlerde Gri bende sevmiyorum eşim köse koltugu gri alalim dedi ama ben tarcin istedim ve aldik
moonlight27 Bu postta şunu fark ettim hemcinslerimizi ezmeye ne kadar meraklı olmuşuz karşıdaki insanın hevesle paylaştığı takıma bazı çirkin yorumlar ne kadar iticisiniz bilin istedim güzel değil bence deyip kendi fikrini belirtmek bu kadar zor olmasa gerek
yldrm12 Temizlikperisi fiyat için bi sınır var mı? Ona göre önerelim Mesela şöyle bir şey hem şık hem sade. Bir de bunların altına gümüş metal sunumluk tepsilerden mükemmel sunum olur :)
Temizlikperisi yldrm12 bunları gördüm canım ben de cok beyaz sade Cok var dedim biraz renkli olsun 😂😂
uuuuuuu Tatlican düşüncemi belirtmenin neresi çirkin, “cirkine çirkin” denir nesneye de cirkin demenin duyari kasilmasin lütfen ya🌸
Tatlican uuuuuuu Duyar kasmak degilde çok çirkin denilmesi bayana ne zevksizsin der gibi geldi bana 🙈
uuuuuuu Tatlican ee zevksizsin demek kötü bir şey değil ki herkes herkesin zevkini beğenecek diye bir şey yok
usenmedimyaptimbirvelet Temizlikperisi Bi tanıdıkta aynı fincan var ama markası jumboydu ondan sormuştum, üstteki kabaklı olandan güzel ben beğendim
endegerlima Temizlikperisi lcw de bunu çok beğeniyorum bak istersen hem indirimde hemde kuponla uyguna geliyor (919 tl)
Orenda_ Temizlikperisi İkisini de beğenmedim canım ben ya,sen bilirsin tabii ama zevk meselesi sonuçta