LaraCroftTombRaider Kullanıp memnun kaldığınız akülü ve kumandalı araba öneriniz var mı yarın bakmaya gitcez 🤗 Ankara içi alan varsa nerden aldınız onu da paylaşırsanız sevinirim
Merveeofs LaraCroftTombRaider bizde bu var daha önceden bilip gördüğüm akülü arabalardan daha büyük ve ağır bu model. Kızım iki buçuk yaşında sanırım 50kgye kadar da taşıyordu. Biz memnunuz çok
Poly-ana LaraCroftTombRaider Bizde Mercedes amg S63 var canım e bebekten almıştık mercedesin lisanslı ürünü ve gerçekten kaliteli şarjıda günlerce gidiyor çok kullanmamıza rağmen tavsiye ederim
derya0692 Babyhope 437 Q-SUV modelini tavsiye ederim. Toystop saticisindan aldık internetten saglam geldi memnunuz unisex bir araba kıza da erkeğe de uygun
LaraCroftTombRaider derya0692 Hemen bakıyorum teşekkür ederim 🤗 bu arada kaç yaş için kullanıma uygun?
derya0692 Oğlum 22 aylik biniyor. Şu an biz kumandayla kullanıyoruz tabi . 6 yaşa kadar kullanılır diyor
lidokain LaraCroftTombRaider evet var benim oğlum üç yaşında kendi sürüyor ama bende ordan kontrol ediyorum
LaraCroftTombRaider Merveeofs Ayy çok güzelmiş uzun süre de kullanır ama ağır modeli de nasıl taşıycam dışarı çıkarırken diye düşünüyorum 🥲
Merveeofs LaraCroftTombRaider biz de sadece akşam eşimle çıkıyoruz ben asla taşıyamam çok ağır cidden
LaraCroftTombRaider Poly-ana Sağol canım teşekkür ederim aldık arabayı babyhope 437 Q-Suv, içime en çok sinen bu oldu 🤗💞