denizprenses1912 kahvepres Güzel bir kitap 📚 Yanında güzel köpüklü bir kahve ☕ Yağmurlu havadan sonra açan güneşin altında hiçbisey düşünmeden yürümek.. Evladimla evimizde güzel etkinlikler oynamak,ona kitap okumak😂 Ve daha aklıma gelmeyen bir sürü şey 🥰
bebisliozlem kahvepres gezmek daha çok gezmek, alışveriş yapmak ve daha çok alışveriş yapmak 🤣 tabi gezmelerde bebem ve kocam da olacak 🤩❤️
bebisliozlem kahvepres ay inşallah kuzu 😻🤭💕 tabi türk kahvesi ve yanında çikolata beni aşırı mutlu eden kolay ulaşılabilir mutluluk sebeplerimdendir 🥹🤗🌼 asla es geçmek olmaz
BuzluKahve kahvepres Çok sevdiğim herhangi bir şeyi yerken çok mutlu oluyorum ben. Harika bir Tiramisu yedim mesela bugün. 🌸
kahvepres bebisliozlem aslnda kahve bir coğumuzu rahatlatryr günün yorgunluğunu almış gibi hisediyor insan kızm uyuduğu gibi kahveye koşarm ödül gibi hisediyorum🤣
Mavili-mavilimorcicek kahvepres Bekar bir anne olup cocuklarimla yalnız yaşamak,kira vermeden bir ev de oturmak,temizlik yapmamak,mümkünse 20 milyon nakit,sürekli gezmek bir de ustune ketçap mayonez.😂
LadyGaddar kahvepres Şu sıralar kesintisiz bir uyku ve oğlumun yemek yemesi beni çok mutlu ederdi😶🌫️
kahvepres LadyGaddar umarm oğlun yarn gec uyanr sende uykunu alrsn cnm🥰 iştah icin bişi diyemem cok cekmiş biri olarak 🥴
syavuz yastığa kafamı koyarken bebemin 10 dkya uyanmayacağını uyuyacağını bilmek beni çok mutlu eder mesela..
kahvepres syavuz bende önceden o hissiyata kapılırdım kesin şimdi uyanr diye uykumu kendim kacırırdım saldım artık umarm uyanmaz bugün rahat bir şekil uykunu alrsn🥰