edizinannesiii Kızlar 4 aylık bebeğim var Bebelac kullandım kabız yaptı hipp kullanan memnun kalan var mı hipp organic combiotic mamaya geçmek istiyorum fikirleriniz neler ??
uykusuzluklarinanasi edizinannesiii hipp kullanıyoruz 9 ay oldu hiç sorun yaşamadık. ancak iki tür hipp var biri keçi sütlü yazan birinde combiotic ona dikkat ederek alın. şu kutuda olanlarda var bu ayrım. 350gr olanların hepsi combiotic.
caglanne edizinannesiii hicbir mama kabiz yapmaz bunu doktorlar soyluyor sadece bu surec geciyor benim cocugum 8 aylik hala cekiyor kabizlik bizde defistirdik hippten ama pahali diye bebelaca gectik yine ayni icindekiler az cok ayni icerik genetik olabiliyor bu tarz seyler
edizinannesiii minikannsi benimde aklıma yattı kullanıp kabızlığa ve gaz sorunu ortadan kalkan bir sürü anne var bu arada aptamilde kullandim yine gaz yaptı
minikannsi edizinannesiii bizde de yaptı ve aptamili hiç sevmedi iki kere aldım ikiside çöpe gitti ama hipte hem hiç sorun yaşamadım şükür ve sevdi bebekten bebeğe değişiyor valla
edizinannesiii caglanne bu mamaya kadar hiç böyle kabız olmadı öyle gözlemledim bende ama tabi hiç bir mama yüzde yüz gaz kabız yapmaz değil