Benim plastik kaplarım var bakliyat koyduğum bi köşe de duran kızım onları indiriyor üst üste diziyor geri yerlerine yerleştiriyor çamaşır makinasının içine atıyor kutuları ben geri topluyorum sonra çekmece dağıtmaları var hepsini bi döküyor yere ben tekrar topluyorum sonra dolabında ki çamaşırları indiriyor bu sefer depiyor geri kapağını kapatıyor alkış falan yapıyor ıslak mendillerle aynaları siliyo hep leke falan yapıyo güya temizlik yapıyor güzel kızım süpürgenin ucunu alıp evleri süpürüyo falan 😂😂 bi kitap okuma perileri geliyo kitaplığında ne var ne yok döküyor elimden tutup götürüyo okuttueuyoo geri bana koydurtuyo yere yatıyo çok yorulmuş gibi 😂 sonrasında keçeli kalemleri var evimizin duvardan tutun dolaplar makinalar falan hep karalıyor bende hayvan falan çiziyorum onunla şarkı söylüyorum hayvanlarla ilgili oda dans ediyor oyunlarını yapıyo ezberlemiş 😂 sonra üst üste dizme oyuncakları var bilmiyorum ismini onu bi diziyor sonra tekmeliyor döküyor küpü var onu taktırıyo banaa şekillerini içine atıyo yerlerini öğrenmiş sonra bozuyo 😂 14 aylık kızımla böyle geçiyo