Lütfen yargilamadan önce anlamaya çalışın..
Oglum 3 gun sonra 11 aylik olcak ne uykulari duzeliyor ne mizmizligi bitiyo
Gece en uzun bi saat uyuyo gunduz 1,5 saat uyusun diye baskinda bekliyorum cunku 2 3 kere uyaniyo geri pispislayip uyutuyorum yani uyurken is yapamiyorum ee uyanikkende pacama yapsiyo hep agliyo o zamanda yapamiyorum esim isten gelince yemek yapabiliyorum anca.Yemegimi yapayim,bulasiklarimi toplayabileyim diye salincak aldim bilerek mutfaga kurdum sallayip yaninda durursam duruyo biraz ama tezgaha gidince mizildiyo mizildasin bi sey olmaz diyolar ama sadece mizildasa bende ellemem ama inmeye calisiyo iyice agliyo iki adim ilerisindeyim bide uzak degil goruyoda konusuyorumda bi yandan aglamasin diye
Kolikti o yuzden aliskanlik oldu heralde mizmizligi,kucaktan inmek istememesi
Oyuncaklarini oynatiyorum yanina oturup iki oynayip dönüp kucagima gelmeye calisiyo aliyorum kucagima inmek istiyo birakiyorum madem insin diye bu seferde biraktim diye agliyo gercekten napicami sasirdim
Araba sevmiyo,bebek arabasinda en fazla 15 dk duruyo dursa bindirsem hava aldirsam desem yok o da yok ee nasi oyalicam nasi ve ne zaman duzene giricez hic bilmiyorum😔biliyorum annelik kolay degil bunu bilerek anne olmak istedim ama hic bi seyden memnun degil o mutlu olmayinca bende mutlu degilim😭