Fatmadmrr Merhaba hanımlar, 11 aylık bebeğim istediği bir şey olmayınca beni ısırmaya başladı ? Daha önce bu problemi yaşayan çözüm bulabilen var mı ?
tantuniayrangerisiyalan Fatmadmrr ısırdıkça canımon acısına bağırıp kızıyordum sonra ne kadar acısa da tepkisiz kaldım o da unuttu ama aylarca ısırdı tabi o aylarda
kahvepres Fatmadmrr bizimde öyleydi ve ben dışında kimseyi ısırmazdı heryerimi morartı dışardan gören derdi kocası yapmış ama cüce bebem yapyrdu sonuc kendiliğinden unutu bir süre sonra ısrdığı zaman tepki verme hoşuna gidiyor birde yüzüne üfle üflediğimde cekerdi ağznı 😊
Fatmadmrr tantuniayrangerisiyalan ben de tepkisiz kalıyorum oyuna çevirmemesi için ama dediğiniz gibi kötü bir hal almaya başlıyor
tantuniayrangerisiyalan Fatmadmrr sabredin biraz daha dediğim gibi bizimki de uzun sürdü bide dişleri kalınıyor oyun da olsa rahatlıyolar ısınınca bırakır bi süre sonra ☺️
Fatmadmrr kahvepres 😅 ne çektik şu çocuklardan bizimde öyle babasını değil sadece beni ısırıyor 😂 deneyeyim üflemeyi çok teşekkür ederim ☺️