eylm1 Sleepy bionatural kullanıyorum ilk günden beri ama son zamanlarda çok sızdırma yaşıyorum. Resmen her yeri ıslanıyor bebeğimin. Bezi değiştirmeyi düşünüyorum prima hakkında yorumunuz nedir
Minigim38 eylm1 bez kullanırken ilk sleppy ile başladım ama küçücüktu sonra baby turco kullandık pişik yaptı 4. Aydan sonra molfix kullandık sonra yeni serisi taşırmaya başladı en son prima kullandım yeşil paket çok memnun kaldım taşırma sızdırma hiç yok hemende dolmuyor
Beyzaveduru Prima içinde en iyisi ama çok pahalı. Biz bir süre kullandık sonra goon sarı pakete geçtik dokusu aynı prima gibi hiç sızdırmıyor önce onu deneyin. Sleepy berbat gerçekten
eylm1 Beyzaveduru evet son zamanlarda memnun değilim gece bir numara büyük takıyorum taşma olmuyor aslında ama gündüz kendi numarasını taktığımda taşıyor bazen
zeynopella Prima çok pahalı ben hiç denemedim. Baby turco, soffia, sleepy denemiştim. En son Molfixte karar kıldım emiciliği çok iyi çok kaliteli bir bez tavsiye ederim denemediyseniz.
Psyche cLearQueen prima premium care kullanıyorum, ıslaklık göstergesi var. Çiş taşma durumu hiç yaşanmıyor, yoğun kaka olursa o taşabiliyor.
alparslan14subat eylm1 ilk molfix ile başladım sonra memnun kalmadım 2 numarada tavsiye üzerine e bebekten baby me kendi markası olan sarı paket bu arada beze bir başladım öyle pahalı markalara hiç para vermedim şu an 5 numarasındayım düşünün prima kullananlar bile buna geçtiğini söylüyorlardı yorumlarda iyi ki ebebek diyorum ıslak mendilleride harika
merkursavascisi_06 eylm1 sleepy nin son çıkanları premium plus diye çıkarmışlar o yüzden sızdırıyo alırken sleepy bionatural ultra bulursanız ondan alın eski kaliteli bez o. Yeni seride kaliteyi mahvetmişler. Post bile açtım bunun için
Yigit_Yagiz_Moms eylm1 bir de sleepy ve molfix bebeğimin poposunu yara yaptı bir daha asla almam. Büyük oğlumda da piyasadaki tüm bezleri denemiştim hepsi sızdırdı pişik yaptı sadece premıum care yapmadı pahalı olmasını sebebi bu sanırım