izmirliannee Defne-bebek ya şu gaz sancısı için kesin çözümü olan yok mu çocuk çatlıyor gazdan zinco verdim bana misin demiyor 21 günlük bebeğim daha 😢😢
Sumib İki tane ilaç kullanılabiliyor ama yinede dr danış ben vicol kullanmıştım gaz sancılarını büyük oranda azalttı kolikti bebeğim rahatladı
Sumib izmirliannee vicol ilacını dene 6 saatte bir tüp dolusu veriliyor benim bebeğim kolik bir bebekti çok işe yaradı
Balkizim6535 SevdaArya çok sıcak olmayacak şekilde doldur iyice canım. 5’er dakika arayla sırtına karnına ve ayaklarına koy. Aynı zaman da masaj da yap ben mesela sırt üstü uzatıp torbayı poposunun altınada koyuyorum çok faydasını gördüm
Nehirr Nurse harveys çok iyi bi ilaç yada benim kızıma çok yaradı gaz sancımızı çok aza indirmişti günde iki defa veriyordum
Defne-bebek @Agg0207 aynı zamanda mı kullanıyorsunuz yoksa 1 gün biri 1 gün biri mi dönüşümlü derken neyş kastetdiniz
Agg0207 Defne-bebek hayır öyle degil mesrla sap simplex verdim ilk önce 8 saat sonra zinco 8 saat sonra sap simplex öyle dönüşümlü olarak