Elfgrn Huma_kus34 Modern kültür kölesiyiz valla almadım ya tamam insan bazen oluyor modern köle ama cüzdan bana da çok saçma geliyor ya
ZeydsMom Huma_kus34 turuncu renk dişil enerjiyi yansıtır. İlla kullanacaksanız bunun için işe yarar diger konuyla alakası yok.
Huma_kus34 Uykusuzhergeceeee bnde almadım 😂 ama sureklı önume cıkıyo merak ettım cıdden alan varmı yanı 😂
hunilimomy Huma_kus34 kocama aldirdim ama cüzdanım eskimisti artik turuncu mor renklerini sevdigim icin aldırdım
nilikonunannesii Huma_kus34 o kadar her şeyden habersizim ki ne işe yarıyormus ilk defa duydum turuncu cüzdan 😂
denizprenses1912 Huma_kus34 daha geçen hafta kendime leoparlı bir cüzdan aldım 😂 bence turuncudan daha güzel oldu ama turuncu bir eşofman altım var,ise yarar mı 😂
nilikonunannesii Huma_kus34 hee anladım 😂 ne bileyim ya çocuktan dolayı iyice manyadım bakamıyorum hiçbir şeye yetişemiyorum 😅😂
Huma_kus34 nilikonunannesii benımde onume cıkıyor sureklı ilkdefa bu yıl gordum gecen yıl mor renklı cuzdanmus herlde 😂 bu yıl turuncu