hil94 Merhaba hanımlar 9 ay 18 günlük oğlum var emekleme eğiliminde bile değil yüz üstü kalınca korkuyor napmam lazım 🥹bide eğitici oyuncaklar öneriniz var mı 😊
SweetMom__ hil94 canım halıya birak önüne oyuncak koy kendini keşfetsin. Birde hiç üzülme emeklemeden yürür belki kimi bebiş farklıdır bunu basamak olarak gormeyelim🍀
hil94 SweetMom__ yapıyoruz ama kıyamet kopuyo yoruluyo beyefendi kafayı gömüyor hemen🥹bende emekleme den yürümüşüm 🙂
SweetMom__ hil94 o zaman kendini sal çocuklar hissediyor biliyor musun. Zamanı gelince herşey olacak öyle böyle ☺🍀
moma23 Bizimkide öyle 9 aylık olucak ama emeklemiyor sürünüyor sadece onuda sevmiyor 😔 emeklemek gelişim basamağı olmasada çok öenmli bir durummuş 😢 nasıl yapıcaz bilmiyorum bende
ayseaysemehmet Canım 8 aylık oğlum oda maalesef bağırıyor yüz üstü yatınca ne dedilerse yaptım abisi çok erkenden emekledi her çocuk kesinlikle aynı değil
hil94 ayseaysemehmet babası geç yürümüş ben 7 aylık yürüyormusum istiyorum ki emekledigini görim bakalım sabırla bekliyorum 🥹😊
hil94 SweetMom__ ayy inşallah görürüz çok istiyorum 🥹 bide eğitici oyuncaklar öneriniz var mı canım 😊
SweetMom__ hil94 âmin inşallah canım. Eğitici oyuncak olarak küpler, su mat oyun halısı, vs bir sürü aktivite var canım