amabanavardediler Kıymayı blend etmek gerekir mi sebzelerle beraber korkuyorum boğazına takılacak diye tariflerinizi yazar mısınız ha birde sabah kahvaltısı için yumurta nasıl yapıyorsunuz
sonmodelanne amabanavardediler biz en baştan beri hiç bir şeyi blenderdan geçirmedik pütürlüye alıştırdık şuan da kıymalı tarhana çorbası veriyoruz hiç problem yaşamadık canım :)
sonmodelanne amabanavardediler kahvaltıda yumurta da pankek, haşlama, peynirli omlet veya tarhanalı omlet yapıyoruz ama pek yemiyor orası ayrı 😅
kayipbaliknemo amabanavardediler kuzu kıyma kullanırsanız daha iyi olur . 1 tatlı kaşığı poşetleyip atın buzluğa . Ben buzdolabından alıp direk suya koyup öyle çözdürüyorum Sonra kaşığın ucuyla iyice inceltip altını açıp su kaynayınca patates havuç rendeliyorum 1 tane arpacık soğan ve azcık sarımsak ekliyorum yanına bezelye fasulye mercimek ya da başka sebze daha ekleyip yapıyorum
sonmodelanne amabanavardediler çorbalarına soğan koyuyoruz ağzına gelmeyecek kadar küçük doğrayıp iyice kavururup öldürüyoruz
amabanavardediler sonmodelanne ya böyle öğürüyor bığazına takılıyor sürekli bazen çatalla bazende blend yapıyorum birşey olur korkusuyla ağzında çeviriyor çiğniyor gibi yapıp ama yine takılıyor gibi
amabanavardediler sonmodelanne bütün yapıcam inş soğanlı ya çok fazla kabız oluyor sonu hastanede lağmanla son buluyor o yüzden neyi nasıl vereceğimi şaşırdım