aleksandralarossa Kızlar yazdınız mı :)) Benim ki 3 sayfa tuttu Allahım insallah hepsini yapabileyim🥰 Sizin neler var hadi dua ve manifest:)
Cucununannesi aleksandralarossa hamile kalmamak dksbdksjdkf yeni evime geçmek ve en geç mart ayına kadar kariyerime devam etmek🖤🖤
aleksandralarossa NewMomm1 askım esra ezmecinin taktiğini yap bak etkili oluyor büyük düşünelim:)) herşeyi olmuş gibi deftere yazıyorsun ve evren mesejı alıp hop sana sunuyor😁
aleksandralarossa Cucununannesi herşeye çözüm buluyorumda şu kariyer olmuyo bende bi türlü ya biri bana ev hanımı olma büyüsü yaptı sanırım:)
NewMomm1 aleksandralarossa herşeyi olmuş gibi deftere yazıyorsun Deneyeyim 😂 kocam defteri görüp şizofren sanmaz inşallah😂
aleksandralarossa aybarsmom34 geçer onlar sonra uyucak vaktin olurda benim gibi telefonu bırakıp uyuyamassın😁 bebekkken aşırı zordu bugünler hayal gibiydi
aleksandralarossa NewMomm1 yemin ederim aynı seyi düşünüyorum her yazışım da ve bazı şeyler aşırı ütopik. Mesela nisan ayında kocamla paristeyim … mekanda güzel bi kahvaltı yapıyoruz falan asırı detaylı biri görse münasip olmayan yeriyle güler😁
Beyninizikullanmakucretsizdir Sağlık sağlık sağlık bu sene baya bununla imtihan oldum umarım yeni yılda daha da sağlıklı olurum. Rabbim elden ayaktan düşürmesin insan sağlığının kıymetini hasta oldukça daha iyi anlıyor 🤲🏻
aleksandralarossa Beyninizikullanmakucretsizdir aminn inşallah önce saglık sonra bizi mutlu etcek bütün güzellikler getirsin inşallah 🙏
NewMomm1 aleksandralarossa oo sen baya açılmışsın Parisler falan😂 ben en fazla istanbuldan başka ile gitmeyi düşünmüştüm😂😂😂
Beyninizikullanmakucretsizdir aleksandralarossa Amin İnşallah umarım bu yıl hepimiz için çok iyi geçer 🤲🏻
aleksandralarossa NewMomm1 doğu turuna gidip sıra gecesinde halay cekmek var deli defteri gibi aynı:) eşim is dolayısıyla gidiyor bende çocugu büyütüp peşine takılma hayallerindeyim 1-2 gün olsa kar değişik yer görürüm:)
aybarsmom34 aleksandralarossa Kız bu bile ilaç gibi geldi beee 😂😂 Telefona bakmaktan uyuyamamak istiyorum bende 😂😂
kurabiyevarsimitvar aleksandralarossa 1. Ehliyet almak. Kızım için (inşallah) mük bir beslenme düzeni oturtmak. Sağlıklı olmak. Kafaya takmayı azaltmak. Eşimle ilişkimizi diri tutmak için taktikler bulup işleve geçirmek. Tatlı bir scooter motor almak. Kızımla gezip tozmak. Yardıma ihtiyacı olan herkese el uzatmak.
Birdunyabircennetannesi aleksandralarossa İş bulacağım Taşınacağım Bir dükkan açacağım Ve araba alacağım(BEETLE KIRMIZI) ALLAHIM ÇOK ÇOK AMİN
aleksandralarossa Birdunyabircennetannesi çok aminn dükkan cok güzel işleyecek her an tıka basa olcak 🙏
NewMomm1 aleksandralarossa doğu turuna gidip sıra gecesinde halay cekmek var deli defteri gibi aynı Hahahahahahaha hayal dünyanda genişmiş maşallah asla aklıma gelmezdi bunu düşübmek😂😂😂
aleksandralarossa aybarsmom34 bizimde artık gündüz uyumuyo diyorum o 1 saatlik uyku beni ne kadar dinlendiriyormus ve farketmemişim ama simdi 9 dedimi bayılmaya başlıyo:)