Gulcinavci Merhaba oğlum 1,5 yaşında çok iştahsız ve çok yemek seçmeye başladı, hastalandı ishal oldu iyice kilo verdi. Neler yedirmeliyim nasıl yedirmeliyim artık kafayı yemek üzereyim kilo aldıracak tariflere ihtiyacım var
eren2550 Gulcinavci canım besin mayasını duydun mu mühendisinoğlu paylaştı iştah açıyormuş dene istersen yumurtayı seviyorsa içine katıp yaparsın.
Deletedmom_984 Gulcinavci dra götürdğnüz mü hiç belki vitamin değerleri düşüktğr. 13 aylıj oğlumu dr a götürdüm gripti aynı zamanda iştahsız ve zayıf, kan aldılar kanı10 çıktı 5-6 ay boyunca kan ilacı kullanacağız .. kanı düşük oldugu icin iştahsızmış
rth Gulcinavci yemeyen çocuğa neler yaparsan yap benim de aynı yemiyor günde 3 çeşit çorba yapıyorum 2 çeşit ana yemek
Gulcinavci eren2550 Seviyor yumurtayı da ilk defa duydum nasıl kullanabiliriz sadece yumurtaya mı katılıyor denerim tabi inşallah iştahını açar 🫤
eren2550 Gulcinavci yumurtayı pişirip kullanıyorlarmış yorumları okuyun isterseniz 😀inşallah işe yarar yararsa yaz tavsiye olsun herkese
Gulcinavci Deletedmom_984 Daha dün hastanedeydik ishali için kan verdik üç tüp tahlilleri gayet iyi çıktı hiçbir sorun yok kafayı yemek üzereyim yani bir şeyler izleterek asla yedirmedim yedirmeyi de düşünmüyorum artık kanmıyor da dışarıda çok zorda kalınca birkaç kere izletip yedirmişliğim var ama sevmezse kanmıyor yediremiyorsunuz hele büyüdükçe bu durum çok zorlaşıyor ne yapacağımı şaşırdım şimdi üstüne ishal eklendi iyice zorlaştı durum benim için güne baş ağrılarıyla başlıyorum stresten sinirden düşünün artık halimi
Gulcinavci eslemmmmmm 10,5 kilo 88 boy iki aydır kilo almıyor kafayı yiyorum yani her mama sandalyesine oturttuğumda geriliyorum başıma ağrılar giriyor
Gulcinavci eslemmmmmm Zamanında muz delisiydi günde iki muz yedirirdim bana mısın demezdi peşimde gezinirdi muz yedirmem için şimdi ağzına koyamıyorum yoğurdu çok severdi kavanoz kavanoz bitirirdi şimdi ikinci kaşığı veremiyorum bunlar en küçük örnek şuan aklıma gelen
eslemmmmmm Gulcinavci bilmiyorum neden böyleler valla bende yedirdim yemedi bıraktım napayım kendimi çok yıprattım bu konuda acıkınca yer napalım. Hastalanmayan çocuk sayfasına bakın bir orda atom tarifi var kilo aldıran nen yapmıştım ama yediremedim
Gulcinavci eslemmmmmm bende nedenini sorgulamayı bıraktım bir süre saldım ama olacak gibi değil kilo alamıyor gelişimi duracak diye korkuyorum tarife bakacağım teşekkür ederim
eslemmmmmm Gulcinavci korkmayın bence kendimize aşırı yükleniyoruz daha bu sabah kahvaltı ettiremedim sonra yoğurt seviyor diye yoğurt çorbası vereyim dedim yemedi az kalsın ağlayacaktım bıraktım öğlen denerim bir daha dedim 💆🏻♀️💆🏻♀️
eslemmmmmm Gulcinavci herşeyi yiyen çocuklara o kadar özeniyorum ki. Birde çevre ay bu zayıf yemiyor ay işte ekmek kpy ver muz ez sanki biz bilmiyoruz ya
asaf23 Gulcinavci merhaba benim oğlum da ishaldi 2 haftadır ondan önce de 3 hafta grip bu zamanda hiçbir şey yemedi sadece su içiyordu sonrasında patatesli omlet pirinç pilavı gibi şeyler yaptım kaşıkla kendinin yemesine yardımcı oldum onunla biraz biraz yemeye başladı her yediğinin ardına bolca meyve yedirmeye çalıştım birazcık olsun toparladı
Gulcinavci asaf23 merhaba aynı durum bizde de var ishal diye her şeyi de veremiyorum kaç gündür aynı şeyleri farklı tarzlarda önüne koyup duruyorum inşallah şu ishali bir geçsin atom tarifler varmış kilo aldıran muhallebi vs ne bulursam yapacağım artık