uzumlukekinmom Kızlar hacamattan önce neler yemememiz gerekiyor tam olarak ? Hayvansal gıda diye duydum ama bunun bi gerçeklik payı varmı
Kuzularinanasi uzumlukekinmom 1 gun oncesi ve 1 gun sonrasina kadar hayvansal gida yenmicek…damarlardaki kan akisini bozar oyuzden yenmemesi lazim.hacamatin etkisini alamazsiniz yoksa bosa yapilmis gibi olur
Huma_kus34 uzumlukekinmom evet dogru hacamattan sonra cinsellikte bulunmamanız lazım 24 saat benım teyzem hacamtcı kızıma afakan yaptırmıştım 1 yasındayken
irmakefe_ uzumlukekinmom merhabalar ben hacematı her ay yaptırıyorum havemattan bir gün önce hayvansal gıda kesilmesi lazım olduğunuz gün de aynı şekilde ve olduktan sonraki günde yenmemesi lazım yani toplamda üç gün
uzumlukekinmom Lumisare kaç gün önce yenmemesi gerekiyor yarın gidicem fakat bugün et yedim bilmiyordum bişey olurmu 😒
Lumisare uzumlukekinmom normalde 24 saat öncesi ama geceden itibaren yemeyin yarın sabahta yemeyin kahvaltıda hacamattan 24 saat sonra da yemeyin
Tomris-Hatun uzumlukekinmom ben hacamattan bi gun once hacamat gunum ve hacamattan bi gun sonraya kadar hayvansal gida tuketmiyorum bol bol surkeli su iciyorum damarlarin acilmasi dilegiyle uciyorum peynir yogurt yumurta ucgun hic bi sekilde tuketmiyorum