hacer258_ 3 ay 4 günlük bebeğim şu aralar sürekli meme reddi yaşıyoruz emzirme pozisyonuna gelince bile çıldırıyor sağ memeyi hiç almıyor ne yağabilirim
Eminosman_dilek hacer258_ hiç korkmayın bu durum herkesin başına bu aylarda gliyor öyleki oğlum inatlaşır emmezdi sütüm azaldı sağım yaptım sürekli vs.özellikle gece emzirdim bi süre kucsğıma aldım sallayarak verdim bunlar çare olmuştu bna
themotheroftwoboys hacer258_ Aynısını yaşadım inanın açlıktan ağlıyordu yine de almıyordu. Meme teklif ettiğim an bağırarak ağlıyordu. Ayakta gezinerek pış pış yaparak dikkatini çekerek vermeye çalışıyordum ama en iyisi uykuluyken beslemek bence. Yarı uykudayken o uyanmadan uyanıp emzirin. Ben de korktum kilo alımı azalır diye ondan önce uyanıyordum. Hala daha tam geçmiş de değil. Bu arada emzirme kolyesi deneyebilirsiniz Trendyol da var
Meri-Mel hacer258_ Pozisyon değiştirip emzir ya da sola yatirdigin şekilde tersten emzir sağı da ,duşta emzirebilirsin ,gezerek emzirebilirsin ,biberon veriyorsan kaşıkla ver biraz azalt canım ya da
asya_16 hacer258_ ayy tek olmadığıma okadar sevindimki. Bebeğim aynı durumda hemde 1 ay oldu. Sütüm aşırı azaldı mamayı çoğalttık mecburen 😞 çok üzüldüm çok ağladım ama yapacak bişey yok. Şimdi sadece gece sağ göğsümü emiyor solu uykuda bile emmiyor. Ben başaramadım inşallah siz başarırsınız bu dönemi kolayca atlatırsınız
Naciye1303 3ay 20 günlük 20gundur aynı şekilde 4.ay atağı diyoruz meme reddi biraz daha azaldı gibi 2-3gundur ama uyku problemi hâlâ devam ediyor inşallah kilo alımını etkilememiştir