mihrosum 47 günlükken kalça usg baktırdık. Alfa 55 Beta 60 cıkıklık yok dedı ama cıft bez takıp edecez 3.ayda tekrar bakacaz dedı.Olmadı pavlıng bandaj dedı.Ysayan var mı acaba bundegerlerle sızce ıyılesır mı kızım ? Bu arada 34haftalık premature dogdu
ayazasaf mihrosum canım iyi geceler benim oğlumda erken doğdu 36 haftalıkken doktoru özellikle kalça usg si için 3. Ayını bekleyeceğim dedi kemikleri tam gelişmemiş olabilir yanlış tedavi uygulamak istemiyorum dedi. 3. Ayında yaptırdık sorun çıkmadı. erken doğan bebeklerde özellikle bunla karşılabiliyorlarmış. Çift bezin zararı yok inşallah 3. Ayında düzelir
Ozihanife mihrosum benim bebeğim de 2.ayında aynı değerlerdeydi şimdi çift bez kullanıyoruz 3.ay kontrolünde bakalım düzelecek mi
sevgice mihrosum Ozihanife bizde ilk ayımızda 56 değeriydi sağ alfa. Çift bez kullanin 3. Aya kadar düzelir dediler. Maelsef o zamanlar bi çocuk ortopedistine gitseydim bandajla 1 ayda çözülebilecek olan sorunum 3. Aya sarktığı için tedavi sürecimiz en az 3 ay olacak. 3. Ay itibariyle degerlerimiz yine 56 olunca cocuk ortopedistine goturdum ve hemen bandaj takildi simdi en az 3 ay kalacak. Ve bu doktor bana çift bezin tedavi yöntemi olmadığını boşa vakit kaybettiğimi söylemişti. Yani demem o ki imkanınız varsa bi çocuk ortopedistine götürün 1. Ay ve 3. Ay arasında tedavide çok fark var. 1. Aydaki bi çocuk hemen iyilesebiliyor. 6 Ay çok kritik 6 aydan sonra genelde ameliyat öneriliyor.
Hunilianne mihrosum Benin bebegim 33 haftalık doğdu sağ sınırın altında 59 çıktı bir şey yapmana gerek yok dediler
Kumrum34 mihrosum canım merhaba benim kızımda 35+6 da doğdu bizde 1 aylıkken gittik ve kalcasi tam gelişmemiş cift bez kullan dedi bi hafta falan kullandım sonra doktorada sölemişdim kızım erken doğdu gelişimini tamamlayamamışdı dedim oda olabilir falan demişdi bi hafta sonra kullanmadım 2.ay kontrolune gittik dün tekrar bakdırdım hersey normaldi çok şükür bizimkiler erken doğduğu için bu problem gibi karşımıza cıkıyor bence inşallah seninkide öledir
1298demet Benim yegenim pavlik bandaji kullandi ve iyilesti simdi 3 yasinda masallah kosturuyo yurumesinde bisi yok ama kucaga cok almayin kundak sakın yapmayin bandaj dese bile korkmayin duzeliyo ama muhakkak kullanin bandaj derse yoksa yuruyusunu etkiler
mihrosum 1298demet canım gazınıncıkarmak ıcın ve bazen cok agladıgında kucaha alıyorum ama bundan sonra hıc almayım barı
Kumrum34 mihrosum değeri hatirlamıyorum canım ama kanguru takmak cok iyi geliyormus bende evde gün içinde 1 saat tasıyordum öle ve bacaklarını birleştirme emzirirken doyururke ellerini bacak arasına koy
hsrt07 Hunilianne. nurse Harveys kuplandim bebeğim gece sabaha kadar hiç uyumadı ve ishal etti bende kullanmayı bıraktım 20 damla diyordu ben 4. 5 damla kullanmama rağmen isham oldu dikkat edin bence bebekleri yipratiyir o damla
Misskokulum mihrosum kuzum hiç korkma bizim de 56-60 di değerler hemen hemen aynı 1 ay çift bez taktım düzeldi hiç sıkma canını büyüdükçe oturuyor yerine korkulacak değerler degil icin rahat olsun
mihrosum Misskokulum canımmm ınsallah ay benı nasıl mutlu ettın♥️♥️♥️ Suan ıkı bucuk aylıgız ucuncu ayda tekrar bakılacak mutkaka yazacam sana .Kızıma dua et olur mu .Zaten kucuk dogdu mınıgım bıde acılar cekmesın
mihrosum Misskokulum canımmm sana bılgı verecektım kalca fılmız temız cıktı haklı cıktın ıcımı rahatlatmıstın zaten Allah senden razı olsun
Misskokulum mihrosum kurban olurum dualarım küçüğümle mutlaka haberdar et değerleri çok iyi gönlünü ferah tut yerine oturuyor ❤️😘😘