Ankarali 1sen1ben1debebek evet tam buğday ekmeği veriyorum çavdar veriyorum kepek ekmeği veriyorum bebek ekmeği veriyorum yani haftada bir çeşit ekmek veriyorum mesela bi hafta çavdar bi hafta buğday gibi
[silindi] 1sen1ben1debebek veriyorum normal ekmek veriyorum çünkü ekmeksiz çorba içmiyor ekmeksiz kahvaltı yapmıyor diş döneminde ekmekten başka bir şey yemedi
[silindi] 1sen1ben1debebek kahvaltısında bir dilim hamm marka çavdarlı keçiboynuzu unlu ekmek katıyorum.
Elvn94 [silindi] 1 su bardagi su brz zeytinyagi 1 paket instant maya tam bugday unu yogurym mayaliyom frinda pisirym mis 😊
Aselsmom_1 Normal ekmek veriyorum ben, ufak ufak parçalayıp. Çorbasına filan katıyorum. Bebek ekmeği hiç kullanmadım. Bana onlar fuzuli geliyor. Ne bileyim gereksiz para tuzağı🙈
sabirsizbebek15 1sen1ben1debebek bizimki 6 buçuk aylık her ekmeği veriyorum arada annem beyaz ekmeğin içinü yemeğin suyuna batırıp veriyor 😊 bende evdeyken ekmeğin içini çıkarıp iyice sıkıyorum onu somuruyor. Ya da pide ekmeklerden veriyorum