zeyno0904 Kızlar 22 derece 2,5 tog uyku tulumu ile bebeğim terler mi altına kısa kollu zıbın giydirdim sadece
Bihterrr zeyno0904 ben ince pijama üstüne 2.5 tog lcw tulum giydiriyorum göğsü soğuk oluyor ya oda 21 derece
zeynepdemrci zeyno0904 ben giydirdim dün bebegime içine askılı zıbınla bizimde 22.23 terlemedi hiç sıcacıktı
ummacelya zeyno0904 19 20 derecede 2.5 tog giydirdim atletle sirti terleyip buz gibi oluyordu atletin uzerine ince tshort giydirince terlemedi bidaha elyafli oldugu icin tek atlet terletiyor
zeyno0904 3kedili2bebekli ben yorgana sarılıp yatıyorum serin bebiş üstünü örtemiyorum nasıl giydirmem lazım
linamasyam zeyno0904 aslında alıstırmanıza bağlı doğdugundan beri çok sıcak ortamda büyüdüyse terlemez ama alıskın değilse terler ben 19-20 derecede 2,5 tog 21 den sonra 1,5 tog kullanıyorum
3kedili2bebekli zeyno0904 evinizin ısısına uygun uyku tulumu 1 tog içine kısa kollu yada uzun kollu zıbın tercih edebilirsiniz
hln132 Bihterrr Terliyor olabilir bnde 1 tog 23 derece kullaniyorim altına ince bı pijama giydiriyorum kalın giydirince soğuk buluyorum terliyor demek ki
zeyno0904 Bihterrr o zaman sıkıntı olmaz çünkü kışa kollu giyip üzerine elyaf yorgan örtmüş gibi düşünüyorum terlemesi lazım biz yorganla uyuyoruz
zeyno0904 zeynepdemrci valla ben dün giydirmeden yatırdım pişman oldum ben bile üşüdüm üstümü sıkı sıkı örttüm yavrum üşümüştür dedim üstünde bi şey olmadan çok fazla diyorlar giydirsem mi giydirmesem mi Şaşırdım inşallah terlemez
hln132 Bihterrr bende öyleydim ya saat başı bakardım sabaha karşı soğuk bulurdum şuan altındaki pijama takımına dikkat ediyorum sorun yaşamıyorum
hln132 Bihterrr ben uyku tulumu alirkn çok araştırmıştım DeFacto LCW ebebek tulumlari terletiyormis hepsini denemiş tecrübeli bı anneye güvenerek farklı bı yerden almıştım pazen kumaş
Bihterrr hln132 mesela az önce ince pijama üstüne tulum giydirdim hatta bide üstünü örttüm 1 saat sonra baktım ensesi hafif nemli gibi kafası sıcak üstüne yattığı için diye düşünüyorum ama göğsü soğuk terliyor mu yani bu çocuk
hln132 Bihterrr Bence terliyordur çünkü evlerimiz sıcak 2.5 tog zaten fazla ve altına pijama da giydiriyorsaniz terliyor olabilir bnde sırtını nemli bulurdum başlarda üzerini de muslinle orterdim artk pijama ve tulum yeterli kalıyor
Bihterrr hln132 benimki daha 3 aylık bu büyükler içinmiş☹️ ben şimdi 1 tog alıp ğijama üstüne 21 22 derece odada giydirsem tam olur mu acaba çünkü çocuğu her gece soyup sabah giydirsem krize girer o pijamanın üstüne giymesi lazım