MiracAlpinveUmutunAnnesi HLmom İnatçı çocuk büyütmenin anlam ve önemini anlatan bir kitap olurdu sanırım 😂 Hem inatçı hem dediğim dedik hem sinirli hem mızmız ve ocakta 7 yaşına girecek. Kitabın sonu da çok sevdiğimi anlatan cümleler ile biterdi. ❤️
Meri-Mel HLmom Çocukluğumu , çocuğumla yaşıyorum,büyüyorum , öğreniyorum, öğretiyorum üzerine bişi olurdu ☺️😂🙈
sezer2022 HLmom HLmom çocuk kitabı için hikayesi kendi çocuğumuzun hikayesi mi 🙈 yoksa hayali hikaye mi? Soruyu anlayamadım
Damlanur MiracAlpinveUmutunAnnesi 😅 kızım Mart da 6 yaşına girecek. O kadar zor bir çocuk ki hayatımda onun kadar huysuz bir çocuk tanımadım daha önce. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayken bu yorumu görüp gülümsedim 😊 Nolcak bu cocuklarin hali baş edemiyorum ben siz nasıl baş ediyorsunuz
HLmom sezer2022 hayali olur kendi yaşantınız olur ben kızıma hikaye yazıcam inşallah siz olsanız ne yazardınız merak ettim
metemom_ HLmom bebeğim engelli değil ama farklılıkları var parmaklarında sorunla doğdu bir hikaye yazsam farklılıkları olan insanların da olduğunu anlatırdı sanirim
MiracAlpinveUmutunAnnesi Damlanur Edemiyorumm 😂 öylece bakıyorum. Yapmaması gereken davranışlar için uyarıyorum sadece. Az önce cok güzel yemek yiyordu anne ellerine sağlık sen bir aşcısın çok güzel olmuş dedi yemekten 2 kasık aldı ben doydum dedi 😂 Önden de bir kase çorba içmişti nereye doydun dedim dur daha yeni başladık dedim başladı mızmızlanmaya tamam kalk ozaman dedim ağladı yemek yicem diye ye ozaman dedim sen hep böyle yapiyosun dedi sen düşün artik 😂😂
Orenda_ HLmom Biraz öyle gibi ama umut hep vardır.Eminim insani değerlerini kaybetmemiştir bir çok insan, genç ve çocuklarımız var.Allahım sayılarını arttırsın.:))
HLmom MiracAlpinveUmutunAnnesi Tam bir ergenlik aynı şeyi bende çok yaşıyorum yemek konusunda önce güzel diyor sonra tadını sevmedim diyor yeme diyince sen çok acımasızsın diyor
Damlanur MiracAlpinveUmutunAnnesi ben de aynı uyarıyorum ama sen çok kötü bi annesin oluyor 🤦🏻♀️ istediği olmayinca biktim senden git burdan sen çok kötüsün ne biçim annesin sen ne karisiyorsun gibi sözler sarfediyo kala kalıyorum vallahi.
MiracAlpinveUmutunAnnesi HLmom Tadını da seviyorlar aslında o anda ne oluyor bende bilmiyorum ama böyle ısrarla tam anlamıyla doyuyor. Hadi oğlum ye oğlum biraz daha ye az daha ye