sinemsimsek alparslan38 yani al ama o tahrişi ve kaşınmayı kısa süreliğine kesiyor deniz yoksa tuzu koyava bas kafandan aşağı dök
alparslan38 askbebegimmbenim teşekkürler canım çocuğum perişan oldu valla heryeri böyle bende de var kaşıntı ve yara ilk başlarda ilaçlardan dedim ama yok yani nasıl bı illetse geçmiyor artık evi eşyaları falan değiştirmedim var onada maddi imkanım yok
askbebegimmbenim alparslan38 kıyamam canım heryericsirkeli suyla silvutu yap herşeyi en sıcak derecede yika. Bide eczane karışım veriyormuş onu al sür 3 gun yıkanmadan
mematiii alparslan38 ozaman egzamadır canım uyuz geçirdim gündüz az çok hafif kaşıntım olurdu gece aşırı olurdu kaşıntım
alparslan38 askbebegimmbenim eczanenin verdiği karışımı da kullandık etki etmedi sirkeli suyla hem kendini hem kiyafertleri yikadm ama geçmiyor
Aselku_01 alparslan38 bizde ailece uyuz hastalığını atlattık kızımda da vardı fakat bu uyuza benzemiyor benim kızımın da bu şekilde boynunda vardı doktor egzama demişti nemlendirici yazmıştı bir hafta dolmadan geçti geçmiş olsun
Aselku_01 alparslan38 bütün çarşaf koltuk halı yüzü varsa ve kıyafetleri 60 derecede yıkayın biz kısa sürede atlattık
wxy Wilkinson pomat kremi her eczanede bulunmaz sipariş üstüne geliyor kokusu keskin üç gün uygulayacaksın gör bak iyileştiği nde bana dua edeceksin Allahın izniyle
sadeturkkahvesi11 alparslan38 evde yaşayan herkes aynı anda uyguluyor mu tedaviyi bu çok önemli. Bizde 3 4 ay uğraştık annemlerde kalırken oldu evde herkes tedavi uygulamadı kendi evime geldim hepimiz aynı anda uyguladık mesela
Sesimgeliyomuuu alparslan38 xabion losyon al kullan ama hergun deli gibi temizlik yapmak zorundasin heryeru sirkeyle sil
kerem48 Bende kıyafetleri hel 60 da yıkayıp ütüledim. Ve bence herseyden en iyisi kabak lifi ile çay ağaçlı ve kükürtlü sabun kaynar suda beklttim kabak lifini içine sabunu koydum bi keseledim kendimi elhamdülillah gecti
alparslan38 kerem48 kıyafetleri dediginiz gibi yapıyorum zaten ama çay ağacı ve kabak ligini denicem kükürtlü sabunda almıştım i daha da cogaltti
kerem48 Bide yikadigin kıyafetle dolaptaki kıyafetleri yan yana koyma ben yıkadım hep bi çarşafın içine koydum kullanmadım onları
alparslan38 Sesimgeliyomuuu her yeri her gün silip süpürüp toz aliyorum ortak kullanılan düğmeler vs sirkeli suyla siliyorum