patateskizartmasi Merhaba hanımlar. Bebeğimde galiba inek sütü alerjisi var. Kakasında kan yok ama bütün belirtileri görüyoruz. Kakada kan olmasa bile besin alerjisi teşhisi konan var mı ya?
berk58 patateskizartmasi evet bizde öyle oldu kan olmamasına rağmen alerji çıktı şuan raporlu mama kullanıyoruz
artikbiranneyim patateskizartmasi kakada kan da gördüğümüz zamanlar oldu. Ama genel olarak yanaklarda kızarıklık vücutta egzama yapıyor ve gürültülü kaka gaz vs oluyor. O sebeple ben tüketmiyorum süt ürünü. Bebeğim de rahat böyle. Onun yerine kalsiyum içiyorum eksiklik olmasın diye
patateskizartmasi berk58 biz de raporlu mama kullanıyoruz ama yine de benim sütümden geçiyor maalesef. Sizin bebeğiniz kaç aylık
berk58 patateskizartmasi süt ve süt ürünler diyeti yapmanız lazım o zaman tabiki yoksa emzirmeniz iyi olmaz geçer tabi siz süt ürünü tükettikçe benim bebeğim 4 aylık ama anne sütü almıyor maalesef 1 aylıkken tamamen bıraktı beni o bırakınca da sütüm kesildi göğüslerim bomboş o yüzden sadece mama ile besleniyor
Ozgeylulll patateskizartmasi Canım seninde diyet yapman lazım emziriyosan doktor o şekilde yönlendiriyor benim kızımdada kan yoktu ama belirtileri anlatınca direk süt alerjisi olabilir dedi diyet verdi ve alerji testi yaptırdık kandan sonuçlar henüz çıkmadı
patateskizartmasi ogretmenanne2024 herhangi bir tanı konulmadı ama ben ne kadar süt ürünü yesem bebeğimin karnından gurul gurul sesler geliyor aynı zamanda benim de. Karnı gazlanıyor 9 aylık olmasına rağmen. Geceleyin karın ağrısından saatlerce yatamıyor bebeğim. Bu gibi belirtiler olunca ben de süt alerjisinden şüphelendim. Randevu aldık ama daha zamanı var maalesef
ogretmenanne2024 patateskizartmasi anladım teşekkür ederim. Benim bebeğiminde emdikten sonra ağız kenarları kızarıyor nokta nokta. Ben de randevu aldım götüreceğim