Aysktr burcusenova 1 yaş diye biliyordum ama 2 yaşa çıkarmışlar galiba öyle birsey duydum doğru mu bilmiyorum tabi. Kısaca bir baktım da tercihen 3 yaşa kadar verilirmiş😊
Hasomums burcusenova bebeğim iki buçuk aylık henüz doktorumuz d vitamini vermedi. Emziren anneler bebeğe geçmesi için ne zaman kullanmaya başlıyor acaba ?
Efvahi Hasomums d vitamini sütten geçmez. 15.günden itibaren bebeğe düzenli olarak her gün verilir. Özellikle güneşin olmadığı kış günlerinde ihmal edilmemesi gerekir.
Hasomums Shylkyc bebeğe başlamamız gerektiğinde doktor iletir bu durumda teşekkür ederim. Siz kaç aylıkken başladınız bebeğinize ?
Hasomums Efvahi kullandığınız bir marka var mı acaba doktoruma danışayım ? Biz vitamin kullanıyoruz ama karışık d vitamini ayrı kullanmadık hiç.
Shylkyc Hasomums 2 buçuk aylıkmışsınız sanırım. Kemik gelişimi, bıngıldak kapanması, ruhsal gelişimi için çok önemli. Doktorunuz niye başlamadı mutlaka sorun kendisine.
Efvahi Hasomums ocean. Yetişkin formu olanda var. Eczacınıza bebek için olduğunu söyleyin. 3 damla ya da 1 fıs şeklinde uygulayabilirsiniz.