esmaayeldann Kızlar oğluma oda yaptım artık. Şuan 14 aylık. Yavaştan gece beslenmesini kesmek istiyorum. Şuan 2 beslenmeye kadar düşürebildim. Ve odasını ayırmak istiyorum artık. Korkmaması için vs nasıl bir yol ilerlemeliyim,tavsiyelerinizi bekliyorum 🥰
Fasi esmaayeldann oğlumun odasını 15. Ayda ayırmaya başaladım 15 gün çoğu ece yannda yattım bazen eşim yattı diğer 15 gün uyuyunca bıraktım ağlayınca yanında kaldım sık uyunmaya kontrol etmeye başlamıştı 16. Aya gırdık artık uyutuyorm kendi odasında uyuyor kalksa bile ağlamadan geri uykuya dalıyor gece belki bir kere aglarsa ağlıyor yatırıp odama geri dönüyorum
Zlsorcn esmaayeldann oğlumuda kızımıda 1 yaşlarına girmeden odalarını ayırdım ve gece beslenmelerini odalarını ayırdıqım gün tamamen bıraktım 1 hafta aynı odada uyuduk sonraki 1 hafta uyutunca kendi odama geçtim illaki gece uyanıp agladıkları oldu ama asla pes edip yanıma almadım kendi odalarında uyutmaya devam ettim ama sana bir öneri gece mamasını keserken asla su verme çünkü bu defada su için kalkıyorlar oğlum gece su için defalarca uyanırdı onda tecrübe ettim kızıma asla su vermedim gece kızımın alışması daha kolay oldu suan oğlum 4 yasında kızımda martta 2 yasıyacak inşallah herkes kendi odasında yatıyor çokta iyi oluyor benim için ne kadar erken o kadar iyi odasına alışması lazım kendi odalarında ses olmadan uyuma süreleri daha uzun oluyor mesela