TwinsAndBeren Sosyal medya hesabından bir video yayınlayarak intihar etmiş ve hayatını kaybetmiş sanırım tepkilere dayanamadı ya da vicdan azabından mı yaptı ne diyelim iyi mi oldu böylesi…
Aptalllarsizi TwinsAndBeren onda vicdan yokki vicdan azabından gebersin tepkiler yüzünden yapmıştır bu hayatta tek yaptığı iyilik olabilir gebersin pislik
TwinsAndBeren me_o531 mobesebesir sma lı ikbal kardeş in babası bir gece kulübünde şampanya açtırıp para saçarken görüntülendi bebeğin paralarını çaldığı ortaya çıktı zaten bir süredir anne ile ayrı yaşıyormuş ve standlardan esnaflardan toplanan yardım paraları babaya gidiyormuş dün bu ortaya çıkmıştı gece de intihar etmiş…
TwinsAndBeren cLearQueen evet kesinlikle. Tüm bebekleri zan altında bıraktı insanların güvenini sarstı
TwinsAndBeren defnemomm_ Amin. İnsanların güvenini sarstı birçok kişi artık yardım yapmayacağı şeklinde yorumlar yazıyor bebeklerin ne günahı var? Bunun gibi pislikler yüzünden hep…
rainayaz TwinsAndBeren bebeğin annesi daha öncede gelen paralardan babanın kullandığını söylemiş. Neden ilk başta müdahale etmedi ona çok şaşırıyorum.