minnosunannesi06 Kızlar yardıma ihtiyacim var bebegim 50 gunluk meme emdiginde aniden sut boğazında kalıyor artık emzirmehe korkuyorum onu napmaliyim bogazina kaçmaması icin😥
Acelya35 minnosunannesi06 normal olması canım eğer sağma makinan varsa önden sağ sonra emzir ben bu şekilde rahat ettim sütün fışkırarak geldiği için boğazında kalıyor yani sütün yeterli maşallah yediklerine de dikkat et yani fazla süt olmasın diye hem
Mammakup minnosunannesi06 korkma annesi sütün çok geliyor demekki ememiyor boğazına kaçıyor. Bende aynı durumu yaşadım 1 emmede bi çok kez başıma geldi. Bu bi süreç. Önden sağmak lazım ama bu da bi yere kadar. Biraz araştır sana hangisi rahat geliyorsa onu dene. Endişelenme düzelecek ❤️
Yagizkus minnosunannesi06 benim bebeğim de ayni emince Boğaz’ında kalıyor. Dinlenmeden içiyor. Ben ara ara ağzından çekiyorum dinlenmesi için ya da parmağımı yaklaştırıyorum ağzına memeyi birkaç saniye bırakıyor yoksa bir emzirmede sürekli boğazına kaçıyor
Selma66 minnosunannesi06 bnm de öyleydi canım tek meme de yaşıyordum. Emzirme danışmanı ilk sütüelinle sağ sonra ver demişti.
Evremn minnosunannesi06 Aynen benimde öyleydi. Hatta bir kere tıkandı, çok korkmuştum . Sonradan zamanla düzene giriyor. Bebek’te emmesini öğreniyor. Zamanla düzelecektir. Bir kısmını sağıp öyle emzirebilirsin.
minnosunannesi06 Bende ilk başta sutunu sagiyorum kızlar ama aynı inşallah çabuk düzelir esim bile gece korkuyor uykudan zipliyor😁 bebegimin boğazında kaldihinda ilk bebek olduğu için insan çok tecrübesiz 😐