Merhaba 1 ay önce doğum yaptım. Doğumum benim için üzücü oldu kontrole gittiğimde 1 haftam daha vardı ama doktorum doğum başlamış dedi ve yatırdı beni. Müthiş sancılar çekiyordum ta ki ebe yardımcısının epidural teklifini alana kadar. Neyse normal doğumdan sezaryene alındım epidural olduktan sonra tansiyonum düştü oğlumun kalp atışları yavaşladı derken. O da ben de bir korku olarak kaldı. Sürekli ona bir şey olacakmış hissiyle kafayı yedim sayılır. Çok gazı var doktor hastaneden çıkmadan Relamax laktaz enzimi vermişti o ana kadar ne olduğunu bilmiyorum. Daha sonra bir gün geçmeden gaz sancısıyla göbeğinden kan geldi ve aile hekimim SabSimplex gaz damlası verdi çat pat işe yarıyor. 27 günlük olduğunda doğum yaptığım hastanedeki doktorumuz Relactaz adında başka bir laktaz enzimi verdi. Oğlum gaz çıkarmayı asla istemiyor. Ağzından gaz çıkaramadığımız için gaz bağırsaklara iniyor ve tam bir perişanlık tablosu yardımcı olun lütfen deneyimlerinizi paylaşın benimle zira aklımı kaybetmek üzereyim