Sonsuz18 Kızlar önde bebek saçlarım var bonenin altından çıkıyor bikaç saat hele takılı kalınca dahada attıyor jilet mi vursam usturayla mı alınır napsam bilemedim akıl verin 😥
Hasekihurremsultan1 Sonsuz18 usturayla falan alınca çok kötü çıkıyor. Bone takmadan önce wax la sabitleyebilirsiniz saçlarınızı bence
sedefff2023 Sonsuz18 ay ben o hatayı bir kere yaptım resmen sert bir şekilde daha çok çıktı aynı sakal gibi yapmayın daha kötü gözükür geriye sabitleyin başınızı kapatmadan önce
arslanbebek18 sedefff2023 Ay evet aynı hatayı bende yaptım yaa daha kötü oldu saç spreyiyle yada bi saç vaksıyla sabitleyin ben artık öyle yapıyorum çare yok😂
melenbeg Çok girmeden belli bir sınırdan ağda yapın ama ilk seferi kuaföre aldırın sonra o hangi sınırı aldıysa ordan sizde çıkanları evde ağdayla almaya devam edin fazla girerseniz peruk gibi duruyor saçınız bilginiz olsun 😂
melenbeg Ağda yaptırırsanız sert çıkmıyor normal çıkıyor çok daha güzel oluyor rahatsız oluyorsanız aldırın sprey taramak felan sürekli uğraşılmaz
Esinzhl Sonsuz18 ben iple alıyorum alnım geniş değil zaten önden bir kaç tel cikiyo onları iple alınca uzun süre de çıkmıyor