Durucuumm uykusuzluklarinanasi zatiden salgıyı kesmesi için ama bizde hiç işe yaramadı ne uyku yaptı ne akıntıyı kesti. Onu yatmadan önce vermeniz gerekiyor. Kardeşimin çocuğunda deli gibi uyku yapıyor o. Naçizane tavsiyem çocuğa buhar makinası ile serum fizyolojik verin sabah akşam hemen toparlar balgamı da atar
Aysimaninannesii gizem5858 niye vermek istemiyorsun ki genzi burun tıkanıklığı rahatladi mi bence ver bir problem olmaz
gizem5858 Aysimaninannesii merhaba evet çooookk şükür düzeldik kendi doktorumuz 1 ay kadar daha verebilirsin dedi. Ama ilk 1-2 gün verdiğimde ki gibi aşırı uyku yapmadı acıkcası.
karan0772 Aysimaninannesii alerji ilaçlarının en temiz içeriklisi zaditen alerjik bebek annesi olarak baya araştırmıştım ordan biliyorum
Aysimaninannesii gizem5858 aşırı uyku yapmıyor ama sersemlik yapıp uyku yaptığı doğru eczane verirken hatta söyleyip veriyor ilk aldığımda çok şaşırmıştım sonrada keşke uyku yapsada uyusa dedim😂 ama rahatlatip uyku yapması iyi bir şey
karan0772 Aysimaninannesii Evet ilk kullanımda aşırı uyku yapıyor ben çok korkmuştum bi daha vermemeyi düşünmüştüm ama doktorumuz hiçbir zararı yok demişti sonra bi daha da uyku yapmadı bütün büyüsü bozuldu 😂
gizem5858 Aysimaninannesii Bencede kesinlikleeeeee sersem yapıyor uykuya geçişte zorlanmıyor mayıştırıyor ilk 2 gün ama baya uyumuştu sahiden