albaayrk Temmuzda doğum yapmıştım bebeğim 4,5 aylık bugün kan verdim ve sonuç 1956 çıktı ve ben yine hamileyim doğumum yine temmuza denk geliyor moral olarak çok kötüyüm ☹️
ezgiii12490 albaayrk ya ben anlamıyorum büyükten konuşmak istemiyodm korunma denen bisey var ya hani yok mu senim aile hekimin
almila24102024 Duygu durumunuz korkularınız endişeniz çok normal bebeğiniz çok küçük ama üzülmeyin akışa bırakın doğum şekliniz sezeryan mıydı
bngmtkn albaayrk Üzülmeyin insan alışıyor bende mayısta doğum yaptım ve 3 hafta önce hamile olduğumu öğrendim bebeğim şuan 7 aylık ve 2 aylık hamileyim . Çok düşündüm nasıl olacak diye ama insanın aşamayacağı hiç bir şey yok
goktugunannesi33 bngmtkn benim de 7 aylık bebeğim var bugün plansız bir kaza oldu inşallah tutmamıştır adetime 1 hafta var 🥺🥺🥺 stresten kaygıdan bunalıma girdim uyuyamıyorum Allahım sabır versin bana
Zeynephuma22 albaayrk Hayırlı olsun, sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah. Gelen rızkıyla gelir üzülmeyin.
Deletedmom_215 albaayrk hayırlı olsun bundan sonraki süreçte bence kendinizi bebeğe hazırlayın çok olumsuz düşüncelere dalmayin. Demek ki hayatınıza girmesi gerekiyormuş🌸
Edo_yekta12 Şöyle düşünün birlikte büyüyecekler birlikte oynayacaklar seneler sonra rahat etmiş olacaksınız üzülmeyin hayırlı olsun 🌸 ben tek çocukta kalıcam ama oğlum 2 yaşında bir da düşünmüyorum
ayazannesii albaayrk durum bizde de öyle. Günün de yaklaşıyor kv sonuncuya da o yöntem ile korunarak hamile kalmış. Afedersiniz eşiniz ben kendimden eminim falan diyor muydu yani çocuk falan olamaz diye
Gul-42 albaayrk prezervatıf delıktır bence yada prezervatıfsız sadece gerı cekılme yaptıysanız o ara olmuştur