bilgetabak Kızlar 8. Hafta atağını nasıl geçiriyorsunuz, geçirdiniz ? Sürekli ağlama krizleri yaşıyoruz 😔
Ffffo bilgetabak canım o iki veya 3gğn sürüyor en fazla çoğunlukla gazdan dolayıdır gazına dikkat et ben 4.ay atağındayım buralar daha berbat 😢
ayseumutege bilgetabak siz de kacinci günde başladı bu durum? Bizim 7+3 günde başladı 2 gündür gündüz uykusu max 45 dk surekli agliyor kucakta az duruyor susuyor sonra gene başlıyor. Cok yoruldum bu durumdan
dmlazdemir Uykuya direnme uyusa max 1 saat o da kucakta duruyor bırakırsam uyanıyor. Rahat edeyim diye sling kullandım bu sefer de sling olmadan uyumuyor. Sürekli ağlama katılarak hem de. Baya zorlu geçiyor
bilgetabak dmlazdemir sürekli ağlama çok yorucu ve yıpratıcı olmuyor mu ya 😔 elim ayağım dolaşıyor normalde banyo yapmayı severdi ağlamazdı dün yıkadım katıla katıla 1 saat ağladı
dmlazdemir bilgetabak hem de çok yıpratıyor o ağladıkça ben de ağlıyorum farklı şeyler deneyerek iyi geleni bulmaya çalışıyorum bu günler çabuk geçse keşke 😞
bilgetabak dmlazdemir geçicek inşallah 💖 benim kızım dışarıda temiz hava da uyumayı çok seviyor evde aşırı ağladığı zaman hemen giydirip çıkarıyorum çıkana kadar ağlamaktan helak olduğu için bir de dışarıda 2-3 saate yakın uyuyor sizde deneyebilirsiniz belki işe yarar