Seratr Ek gıdalara geçeli 15 gün oldu. Tatlı yedirmeyim sebze yemez mantığıyla artı doktorun da tavsiyesiyle sebze püreleri ve çorbaları yedirmeye çalıştım. İmkanı yok açmıyor ağzını en sonun da pes ettim muhallebiyi pekmezle tatlandırıp yedirmeyi denedim onu da yemiyor. Meyve de yemiyor. Ne yapacağımı şaşırdım ağzını kilit gibi kapatıyor. Bi ara açtığında vermeye çalışıyorum hemen geri çıkarıyor. Ne yedircem ben bu çocuğa çok çaresizim😢
Derinkomm Seratr alışır zamanla sakın zorlamayın daha çok yeni bişey bu yaşadığı. Benim kızım 11 aylık daha 1-2 aydır alıştı onda bile öyle aman aman yemez.
Seratr [silindi] ya gerçekten ciddi ciddi kafaya takmaya başladım. Gece de sık sık uyanıyor belli ki sütüm de yetmiyor artık. Sıvı sonuçta ne kadar tok tutabilir ki😞
Deletedmom139 Seratr dişler kilit kafasını Yukarı aşagı sağ sol çevirirken kaşıkta ki yemekte dökülüyor üzerini değiştir yaptığını çöpe at sonuç herşey boş yemek yedirmek bazen ızdırap gibi geliyor🤦🏻♀️
Laayla Seratr böyle minicik dudağını ıslatın bi iki kez ya da bi oyuncağa falan yediriyomuş gibi yapın benimki 12.5 aylık oldu türlü şaklabanlıklarla yediriyorum
Seratr Deletedmom139 aynen böyle oluyor. Mutfağı laboratuvara çevirdim. Denemediğim şey kalmadı minik minik kaplar cezveler....
Seratr Laayla oyuncağa yedirme olayını henüz anlamıyor. Dudağını ıslatmayı da denedim o numara da tutmadı😢
Laayla Seratr yani bence alıştır çünkü sütünle doymayacak, diş çıkarma dönemine girecek zayıflayacak şimdiden ek gıdayı denemeye devam et ki kilosunu kaybetmesin
Smrenes Önüne azcık dökün mesela meyve püresini mıncıklayıp ağıza götürmeyi pek seviyorlar Bi de öyle deneyin biberonuna çorba koymayı deneyin belki tadını bilirse hoşuna gidebilir..
Seratr Smrenes biberon hiç kullanmadık ki. Bir kaç kez denedim nefret ediyor biberondan. Önüne dökmeyi deneyim bi de olmazsa
flklc Seratr sütünüzden katarak deneyin birde sütü çok sebzesi az olsun yavaş yavaş sütü azaltırsınız ben öyle başladım
Kybele Zorlama, sevdiği şeyleri bulmaya çalış. Mesela benim kızım hiçbir şey yemediği dönemde bile muzu yoğurdu yer. Bu arada ilk 1 sene anne sütü yahut mama ağırlıklı besleniyorlar, fazla yüklenme 🌸
Melislina Seratr Valla benim kızımda öyle 6 ay 10 günlük en sevdiği çizgi filim keşfettim Ali babanın çiftliğini açıp öyle yediriyorum orada farklı hayvanlar ve sesler çıkardığı için kızımda farkında olmadan ağzını açıyor😀Alibabanın çiftliği sayesinde yemekler bitiyor😀
Orkidemm Seratr 10.aylik oldu beni bi allah bilir. Daha 2 gun oldu hamd olsun sukurler olsun allahima ne kadar dua etsem az. Yemeye başladi. Hee cokmu yiyor hayir ama imkansizi basardik. Hergun dene. 6 ayda basladim 10.aydayız 3 ay neler denemedm neler yapmadm ama basardim. Allahima bin sukur. Cokta agladm tabi bu zaman icinde. Daha dune kadar agzina cay kasigi miktarinca bisey girmedi. Tadim yapamamistik. Postlar actim hep. Arastirdm ama hersey bos. SABIR VE SUKUNET baska caresi yok. Pes etme.
Nurram Seratr iyi akşamlar bu çocuk aç diye bir kitap var onu tavsiye ederim bayağa yönlendirici bir kitap tavsiye ederim