Anka29 Uzun bir zaman sonra tekrar postalaşalım hanımlar😊🫂 Bebeklerinizin adı nedir? Anlamı nedir? yazalım anne adaylarımıza da fikir olur belki🤗🤰
Sare_nuhaninannesi_05 Anka29 kızımın ismi Sare Nüha Sare : saf ve temiz demektir. Aynı zamanda ihtiyaç duyulan anlamında kullanılmaktadır. Nüha: Taha suresinde yer alan Nüha ismi, akıl anlamına gelmektedir Çok sakin akıllı ve uysal bir kız çocuğu maşallah 🧿🥹
Kubok Sare_nuhaninannesi_05 sareler çok yaramaz olur diyorlar. Benimki de Sare biraz mızmız ve hareketli bi bebek ama daha çok küçük ilerde nasıl olur bilemiyorum ama beğeniyorum çok adını
serendipity16 Sare_nuhaninannesi_05 ben 2020’de duymuştum ilk bir gün kızım olursa koyucam dedim hamile olunca hatta kesin kız gözüyle bakıyorduk hep asel diye severdik o sırada oğluşum ortaya girdi 😂 ama eşime hala derim çok yaygın olsa da o isim benim hayalim diye yanına başka isim koyarım yine koyarım diye tabi kızım olursa nasip 😂
bebisim67_ usenmedimyaptimbirvelet ne kadarlk oğlunuz isminin anlamını taşıyor mu yani akkilli bir çocuk mu 😊
momshe Anka29 Asel koydum ama bu kadar yaygınlaşacağını bilsem kesinlikle başka isim koyardım ve hala ısrarla Asel koyanlar var ne yani okula başladığında sınıfta tek kız ismi bu mu olsun istiyorsunuz lütfen bu kadar yaygınlaşan isimler koymayın 😅😅
Mrsdeasya Anka29 Prensesimin adı Asya 🥰 ilk anlamını söylememe gerek yok herkes biliyordur 😂 Diğer anlamları da şifa veren, tedavi eden. Güzellik anlamına da geliyormuş bazı yerlerde 🥰
melenbeg Anka29 Begüm Rana 💕 en çok begümü kullanıyoruz kadın hükümdar prenses demek ismini çok güzel taşıyor 🌸🌸😍😍