bebegim95 Kızlar selam, Yatmadan önce herhangi bir şey yediriyor musunuz ? 19 aylık kızım ben hala yatmadan önce yarım saat falan öncesi mama veriyorum 🥲🫠
aselliyam23 bebegim95 kızım alerjik olduğu için mecbur 2 yaşına kadar alerji maması kullandık şimdi 3 buçuk yaşında yatmadan 1 saat önce meyve falan yiyor sizinki de aslında büyümüş yoğurt meyve tarzı bişeyle günü kapatabilirsiniz
defnesmom3 bebegim95 açlığına tokluğuna göre son iki kutudayiz ve mamayı bıraktırıyorum aç olursa eğer yemek veya arı mama veya hero baby nin mamaları var ondan veriyorum
bebegim95 aselliyam23 diyorum ki en kötü 2 yaşa kadar gider sonra bende işte meyve yoğurt kuru yemiş atıyorum kek varsa kek kurabiye vs veririm o an ne varsa biz çayın yanında ne yiyorsak veririm diye düşündüm 🫠🥲
mombebiss02 kelebegiminannesiyim benim bebeğimde 17 aylık bu ara uyku konusunda beni çok zorluyor sizinde öyle mi
kelebegiminannesiyim mombebiss02 yaklaşık 2 aydır bizimde öyle maalesef. Gece çok sık uyanıp uzun bir süre sallıyoruz
bebegim95 defnesmom3 bizimki mamayı görünce istiyor onun dışında istemiyor ama gede de suyu sek içmiyor illa biraz atıyorum içine gede uyandığında 🥲🥲😣 uyku öncesi de tok olsun daha çok diye içiriyordum ama farklı yöntemler deneyeceğim sanırım böyle olmayacak