Aselimm23 8 ay 14.gunluk kizim var portakal suyu sikip verdim sonradan bi yazi gordum internetten arasyirdim cok gaz yaparmis asitli diye mideye.zarar verirmis pisik yaparmis cok pisman oldum verdigimi bisey olumu ne yapmam lazim ne yapacagimi sasirdim
Seda_Hira Aselimm23 bişey olmuyor merak etmeyin. Benim yeğenim 7-8 aylıkken kış ayında mandalina yada portakal suyu verirdim hep hasta olmasın diye. Ablam ebe-hemşire onun oğluydu. Bana ablam söylüyordu neler yapmam gerektiğini bende o şekilde yapıyordum
makinistanne Aselimm23 bir kere vermekle birşey olmaz. Ben de bazen.kendim yerken istiyo diye eline veriyorum ama asitli olduggu için mideye ağır gelebilir ve çokta gaz yapıyor
Deletedmom772 Aselimm23 valla ben verdim alerji verdi.pişik oldu fena halde hemde sepkiler oldu.10 cc içmisdi hemde.Allah kahretsin beni dedim.bu ne hata yaptim.doktor 1 yaş sonrasi verceksin dedi.
Aselimm23 makinistanne insallah bisey olmaz bende bazen veriyodum cok az az emiyirdu falan bu defa 25 cc kadar suyunu icti ondan korktum
Aselimm23 Deletedmom772 hadi ya saat 8 gibi verdim bisey yok alarji falan olsa hemen belli olmazmi insallah olmaz daha vermiyeyim hic