arelinannesi1 Kızlarrr yılbaşında misafirimiz olucak ne yemeği yapabilirim tatlı çorba bütün önerileri bekliyorum köfte yapmayı düşünüyoruz az önce aklıma yanına beğendi yapmak geldi hünkar beğendinin altında oluyor ya patlıcanlı çok hoş oluyor yakişir da yanına çorba falan önerin
biroglanannesii1 arelinannesi1 Benim arkadaşım eşi çocukları ile birlikte gelecek eve. Rus salatası normal salata, Levengi, arkadaşım Özbek pilavı getirecek, etli sarma, biraz mantı yaparım. Çay yanına da bir çok şey yapacağım.
haniball arelinannesi1 o yemege bence kremalı bir domates corbasi yakisir 😊 tarator her yemege yakisiyor, yogurtlu kereviz salatasi mezesi, köz biberli yogurtlu meze veya rus salatası olabilir… Yanına pilav degilde makarna daha guzel olur gibi ama misafir var ya makarna hafif mi dersiniz bilmiyorum 🤭🌸
arelinannesi1 Sogukbaklava hindi eti çok aşırı sert 😂😂biz hiç sevemiyoruz ya mangal yada köfte tercih ediyorız
arelinannesi1 uykusuzanne__ olabilir onu da ekliyim notlara aslında uğraşsam biraz lahana sarması sarsam güzel olur
arelinannesi1 biroglanannesii1 salata tarzı şeyleri bende yapıcam baya bi bakıyotum internetten sürekli meze tarzı falan ortaya
biroglanannesii1 arelinannesi1 Bütün tavuk içine çekilmiş ceviz, çekilmiş suyu sıkılmış soğan ve bir sosu var Türkiye de yok ondan sanırım karistiriyorsunuz yerlestiriyorsunuz fırında pişiyor.
arelinannesi1 haniball ben hiç domates çorbası yapmadım 😂😂 ya yapamazsam makarna hafif kalır gibi bilmiyorum ki
Rez arelinannesi1 balkabağı çorbası, bir kaç çeşit meze, tatlı olarak da hazır pastabandan pasta yapabilirsiniz
arelinannesi1 Rez balkabağı çorbası çok tatlımsı ki hiç kimse beğenmez 😂yani herkesin damak zevkine uymaz ben beğeniyorum ama ne eşim nede gelicek misafirlerim beğenir onu hem değişik olsun istiyorum hem güzel olsun istiyorum bilmiyorum
haniball arelinannesi1 yaparsiniz ya domates corbasi ozaman pilav dusunun ama bence pilav islim kebabi yapsaniz daha olur 🤭
[silindi] Antibiyotik meze (soğan, sarımsak ve süzme yoğurt) Çiğköfte Rus salatası Pembe sultan Bende meze önerisi yapayım 🤗