ecrineymen Kızlar buhar ılaclarından ne kullanıyorsunuz cortair rontokol doye bır ilaç var doktor verdı sızler kullandınız mı
sek_kahve ecrineymen cortair ve ventolin kullandık. Sonra inhaler olarak kullanmaya devam ettim. Bunlar alerjik astım ilaçları. Artık antibiyotik kullanımını azaltmaya çalıştıkları için bu ilaçlarla enfeksiyonun önüne geçmeye çalışıyorlar. O yüzden herkese cortair falan verir olmuşlar.
alpik3461 ecrineymen cortair çok İİ ben oğluma bebeklikten bu yana kullanırdım hemen açardı öksürüğünü bile keserdi
ecrineymen sek_kahve ınhaler dedogınız debır ilaç onda buhar ilacı galıba bızde bıt kar kaç aydan brı kullanıyoruz bazı ilaçlar yasak
ecrineymen alpik3461 bızde öksürük var canım fazla veremıyoruz ıkısını de veriyorum buhar cortaır den bazı ilaçlar yasak anca bunu yazıyorlar randokol ne ise onu da yenı verdı inşallah hayırla saglıkla kolaylıkla kullanırız hayırla saglıkla kolaylıkla geçer rahatsızlıkları
sek_kahve ecrineymen inhaler böyle ağıza sıkılan astım ilaçları olur ya hava sıkarsınız, belki görmüşsünüzdür işte o. Benim çocuklar büyüdüğü için nebülden inhalere geçtim. Yine aynısı ama nebülizatör ile değil doğrudan ilacın kendisini veriyorum yani
ecrineymen sek_kahve anladım canım benim allahım başka bır sey vermesın inşallah hayırla büyürler saglıkla kolaylıkla büyütütüs evlatlarımızı ilk kreşe ya da ilk ana okuluna gidecek allah kısmet ederse hastalanma daha fazla oluyor degıl mı canım
nurftma Ventolin kullanmıştık her şasenin sadece yarısı olacak şekilde. Çok faydasını gördük iyileştirmişti oğlumu
sek_kahve ecrineymen evet ilk birkaç ay çok hastalanıyorlar, sınıfın yarısı hep boş oluyor ama bağışıklık kazanıyorlar
ecrineymen sek_kahve evet canım öyle imiş allahım başka bir şey vermesın inşallah hayırla saglıkla kolaylıkla giderler gelırler ❤