annecik16 Anneler merhaba Sezeryan ameliyatı oldum gynoferon verdi doktorum sadece bir kutu kullandım siz ne kadar kullandınız acaba yada kullandınız mı acaba
cikolatakarma_ annecik16 banada aynısından verdiler 1.5 ay kullandım 3 ay kullan dedi ama kullanmıyorum kabızlık yapıyor zaten lavaboya zor çıkıyorum doğumdan sonra oldu bu da
Sevvl annecik16 ben ilaçtan iğneden o kadar tiksinmiştim ki eve geldım hastaneden hepsını çöpe bastım bir rahatlama geldı sonra ne oldu tüm degerlerim yerdeydı baştan başladık😀
Lumisare bana ferplex for verdi 4 kutu 🤢 kullanmadım 😂😂 hamileyken vermişti 4 kutu yine kansızlık olduğu için mecbur tükettim ama tadı o kadar kötü ki içtiğim an istifra ettiğim için kullanmadım hiç
gizemmumayy @“annecik16” 3ay kullanacaktım.1ay kullandım kan değerlerim fazla yükselmiş,öyle olunca bırak artık dedi.
rojdacece Sezeryan doğumdan sonra kaç günde kaç kiloya düştünüz ben normal mi kilo verdim yoksa anormal mi bilmiyorum 82 kilo girdim doğuma 57 kilo hamile kalmıştım bebeğim şimdi 19 günlük bende 66 kiloyum