kızlar artık dayanacak gücüm Kalmadı gerçekten bitmiş durumdayım tahammül seviyem bitti çok yorgunum sırt ağrılarımdan uyuyamıyorum , 4 ay 27 günlük bebeğim var 30 günden beri asla uyumayı sevmiyor , herkes hayret ederdi kırklı bi bebek nasıl uyumaz diye , gece 1 de yatardı sabah erkenden uyanırdı , gün içinde toplasan 40 dk uyurdu , şimdi 4, ay atağındayız o kadar zor geçiyor ki uyumama uyku direnişleri uykuda ağlama sürekli uyanma , mızmızlanma ,kucakta gezme , düşünün şimdiki atak bile daha kolay geliyor bana çünkü bebekken hiç uyumazdı , şimdi bunları ağlayarak yazıyorum kime sorsam benim beneğim uyurdu diyo , mama reddi yapıyor beslenmek istemiyor 1,5 2 saat yedirmeye uğraşıyorum sırtım mahvoldu kucağımda asla içmiyor kendini yere atıyor yere bırakıyorum yerde durmuyor , sırtım kopuyor , sabah 6 da uyanıyor geceye kadar toplasan 1 saat uykusu yok , inanın artık kafayı sıyırmış vaziyetteyim hıçkıra hıçkıra ağlıyorum saçımı başını yolacak duruma geliyorum , ekran vermiyorum , evde oynatıyorum , şarkı söylüyorum gezdiriyorum oyun halısı var piyanolu onu çaldırıyorum , masal okuyoeum , ama benim gücüm kalmıyor eşim 12 saat çalışıyor o gelene kadar bitmiş bir vaziyette oluyorum bırakıp bi kahvaltıyı zor yapıyorum çünkü durmuyor , anne olmaktan nefret ettşm beni yargılamayın gerçekten yaşama sevincim hiç biley kalmadı bıktım 😭😭