TunaGoktug cerita 25 aylık 3 haftadır öğlen uyutamıyorum ben de . Ancak dışarı çıkar temiz hava alırsa ya da banyo yaparsa gündüz öyle uyuyor onu da emzirmeden yine uyutamıyorum. Emzirmeyi bıraktırmaya çalıştığım için de artık uyutmaya çalışmıyorum gündüz uykusuna bir süre ara verdik
momas cerita oğlumu şarkıya alıştırdık daha 1 aylık falandı. Kucağıma alıp erol evginin bir şarkısın sen ömür boyu sürecek… şarkısını söylüyorum aynaya baktırıyorum aynı zamanda sağa sola gide gele uyuyor. Bazen de youtubeden piş piş sesi açıp yine aynaya baktırıp sağa sola sallanıyorum 10 dk da uyuyor. Ama tabi dalması mesela. Dalana kadar 4-5 kere ağlayıp kalkıyor aynı şekilde uyutup yatağa koyuyorum. Şu an 4 ay 6 günlük
deryaa_milena momas ayy çok tatlı 😊 benim oğlum da 4 ay 5 günlük bazen emerek uyuyo bu aralar çoğunlukla omzuma kafasını gömüp ayaklarını bacaklarımın üstüne atıyo sarılıyorum kolumu ya da kazağımı tutuyo emzikle uyuyo bazen elini de tutuyorum yanından kalkmayım diye koala gibi iyice yapışıyor yani 😂 emerek uyumayı bıraktırmaya çalışırken daha bağımlı uykuya alıştı ☺️😅
TunaGoktug leoleoleo nasıl kestiniz ben de memeyi bıraktırmaya çalışıyorum 3 haftdır gündüz uyumuyor emzirmediğim için gece de uyanıyor meme vermezsem yine uyumuyor geri yani ne memeyi bıraktırabiliyorum ne uyutabiliyorum
suheyla92 cerita ayagimda salliyorum dogdugunda babasi alistirdi benim niyetim yoktu ama sonra kaldi oyle rahat gelmisti. Simdi 9 aylik ve agirlasti artik zorlasti ama başka türlü nasil uyur bilmiyorum
Milkmama cerita genelde meme de uyuyor 22 aylık olacak uymazsa babası kucakta uyutmaya çalışıyor bugün mesela iki yöntemle de uymadı bende bebek arabasına koydum dışarıda gezdirerek uyuttum 🙄
bebekkkkk Şuan emerek uyuyor tam dalmadan memeyi bırakıp emziği veriyorum yanına uzanıyorum piş piş diyorum ellerimi tutuyor o şekilde dalıyor.4 aylık
clmky Bende de aynı sıkıntı8 aylık olduk. uykusu gelince biri yanımızda olursa uyumuyor ortalığı yakıp yıkıyor deliriyor. Hoş biri olmasada 15 dklık uyku uyuyor bir tek sabah erken kalktığı için 11 de 1 saat uyuyor 3 de 15 dk uyuyor 7 gibi 15 dk uyuyor sonra 10 a kadar uyku bekliyoruz. Memede uyuyoruz emzik falan da almıyor. İşe başlayacağım annem bakacak bakalım ne olacak. Memeyi sabır taşıyla bıraktıranlar var ama ben olabildiğince emzireyim diyorum
Merveozerr96 Emerek uyuyordu şimdi ayakta sallayarak uyutuyorum ikisi de zordu ama şimdi bacaklarım agriyor 2 yaşında hemen hemen
esty35 cerita 5 ay 10 günlüğüz genelde emerek ama keyfi nasıl isterse uyumak istemezse bütün yöntemler nafile 😂
saribal nursnmh 4 aylık bebeişlerde arak var herkesin cünnet getirdiği bi dönem sakin olmaya çalışın yaşarken geçmeyecek gibi ama geçiyor:) bir de yaşlandığınızı ve bu günleri özleyeceğinizi düşünün bana çok iyi geliyor
kurabiyevarsimitvar cerita Ayakta sallamak biz böyle devam ya her şeyi denedim bu diş döneminde başka türlü uyumuyor
melektg cerita önce çok güzel oyun oynatıp yoruyorum kendisini 🤣🤣 o beni ısırmaya çalışıyor ben onu ,ardından bolca gıdıklama sonra hoplama ,zıplama 🤣 en son birbirimize bağırma ve sonunda uyku 🥳🥳 5 buçuk aylık olduk
barizanne Benimde kızım 27 aylık. Bir süredir gündüz uyumuyor, uyursa akşam 12′ye kadar asla uyumuyor. Bende saldım açıkçası, uyumazsa akşam 9da uyuyor, o da bana iyi geliyor napalim :)