ada99 kızlar sürekli karşıma çıkıyor etkinlik kitapları cırt cırtlı olanlar instada görmüşsünüzdür 16 aylık kızıma almak istiyorum ama alıp kullanan var mı ? bebeklerim ilgisini çekiyo mu veya önerebilirceğiniz etkinlik kitapları var mı 1,5 yaş için
Feyzosumunannesi ada99 evet bizde kullandık kızım hepsini çok kısa sürede ogrenmisti. 16.24 olan var bitane üzerinde Konuşmayı ve dikkati geliştiren cırt cirtli etkinlik kitabım yaziyor. Hatta resmi turuncu bir otobüse binmiş panda zebra filan var. Onun içeriği gayet eğitici.
birbalannesi099 ada99 2byas kızıma dolap uygulamasından sipariş verdim dun orda daha uygun bakın isterseniz
Deletedmom_215 ada99 kesinlikle alın hem eğleniyorlar hem eğitici. 4-5 tane cirt cırtlı kitabı var gün içinde sürekli yapıyoruz.
maygirl ada99 12.ayindan bu yana kullaniyoruz.ilk zamanlar agzuna filan aliyordu gostere gistere birazda buudu tabi cogunu kendisi yapistiryor artik.cokta oyalayici.bnim bile hosuma gidiyorlar gayet egitici ve oyuncu.
yasmiiina şu an 21 aylık, neredeyse çoğu kitapları var 12. aydan beri çok güzel vakit geçiriyoruz çok severek yapıyor
Seher11 Bende çok kullandım 10 ayllıktan beridir cırt cırtlı kitaplarla oynuyor şuan 14 aylık. Baya eğitici çok hoşuna gidiyor sök tak. Sincap yayınların birçok kitapları güzel bakmanızı öneririm. Yükselen zeka, çocuk akademi