milav Biz annemlere gidiyoruz bol yemekli sohbetli bir hafta sonu olacak gelsin kaloriler 😅 sizler neler yapıyorsunuz nasıl başladı hafta sonu ?
Bayancorek milav yemeklerim hazır akşama kalmasın dedim, oğlum uyanınca dolaşmaya çıkacağız biraz pek bir değişiklik yok genelde böyle oluyor bizde hep sessiz sakin kendimizce 🌸🥰 keyifli haftasonları🌸
merryem milav eşim akşam nöbette olacak yemek dünden kalanlar var ev paklandı hava buz iki çocukla tek başıma dışarı çıkmaya üşeniyorum evde de sıkılıyorum tvye bakıyorum öylece
elisa2705 milav Bugün temizlik günü yarın gezme alısveris ve dısarda yemek yeme kızıma oyun grubu kapanıs🥰🫶
milav Bayancorek biz de genelde ailecek geçiriyoruz bu hafta bir değişiklik yapalım dedik keyifli haftasonları 🌸🥰
Lumisare eşim gelince beraber avmye gitmeyi düşünüyoruz kızıma kıyafet almam lazım ve ev alışverişi 😂 kızımı uyuttuktan sonra da eşimle hamburger partisi yaparız dedik😂😂😂
milav Lumisare harika plan bizde dün kızımla kız kıza alışveriş yaptık 🥳 afiyet olsun iy eğlenceler 🥰
milav elisa2705 harika plan ama ben haftasonu temizlik yapmıyorum ailecek vakit geçirelim diye 🥲 iyi haftasonları 🥰
AsenatIkraninAnnesi Bu gün market alışverişi yarın vadi İstanbula gideceğiz. Kızımla bol bol eğlenip fotoğraf çekinmeyin düşünmüyorum. Bu günde kizimin 6 ay çekimini yapacağım
AsenatIkraninAnnesi milav kendim çekiyorum fotoğrafçı değilim gerekli malzemeleri alıp arka fon yapiyorum