nesegul Kızlar 2 aylık bebeğim var kakasını yapmıyor duphalac kullanıyorduk karın ağrısı yaptı bıraktım doktorumuz bunu Verdi kullanan varmı sabahları 1 çay k veriyorum bugün 3. Gün ama hala kakasını yapmadı kullananlar lütfen yazsın acil
Rainbehlul1 nesegul merhaba bende ogluma kullanmıştım ama hemen etkisini göstermiyor 2-3 günü buluyor, belki verdiginiz miktar az gelmiş olabilir,ben duruma göre miktarı artırıyordum 2 ögün olarak vermiştim.
Feyzosumunannesi nesegul Merhaba geçmiş olsun Bizde kullandık hemen kaka yaptırmıyor sadece afedersiniz kıvamına cıvıltıyor. 2.5 yaşında hala kullanıyoruz.
lucifermorningstar nesegul 11 bucuk aylık kızıma 2 aydır kullanıyoruz 1 çay kaşığı az değil mi bence dozunu arttırmalısınız ve hemen etki etmeyebilir kakayı yumuşatır ayrıca hemen yapmasını sağlamaz yumuşatarak rahat yapmasını sağlar
nesegul Feyzosumunannesi kakası çok sert değil ama yapmıyor yada ona sert geliyor olabilr bakalım bekliyorum suan
nesegul lucifermorningstar zaten yapamayack kadar sert kakası yok ama isde yapmıyor 2ogun olarak 1 çay k vereyim bari
Feyzosumunannesi nesegul Benim kızım da maalesef öyle 2 buçuk yaşında olmasına rağmen neden yapmıyor bilmiyorum. Korkuyor sanirim tuttuğu için de 5 6 gün sert yapıyor.
nesegul Feyzosumunannesi buyunce geçer diyordum ama büyüdükçe daha da zorlaşacak bnce 😢😢 şimdiden yoruldum
ipekkkkkkkkkkk nesegul iki aylıken bizimde kakası 10 güne bazen 12 güne yaptı anne sütü alıyorsa normal neden ilaç verdiniz ya karaciğeri yorar o ilacı ben içiyordum bebeğim kakası yapamadı içmedim İlaç vermeyin zeytinyağı içir Popusuna hindistan cevizi yağı sür Mama da içiyorsa bir hafta kaka yapmaması normal Sonra 3 ay olunca düzeliyor
nesegul ipekkkkkkkkkkk evet anne sütü alıyor mama 2 günde bir veriyordum şu an 3 gündür filan mama vermiyorum günde bir kere veriyordum zaten 30 veya 60 milim şu an full anne sütü alıyor ama yapmıyor ya çok ıkınıyor sancısı oluyor ne yapayım ilaç vermek zorunda kaldım doktorumuz da ilaç verince şurup verdim
ipekkkkkkkkkkk nesegul hindistan cevizi yağı sür popusuna yapar aşının yan etkisi sanırım ya genel bebekler 2 aylıkken kaka sorunu yaşıyor
Feyzosumunannesi fatmaa12345 Hâla bezli henüz alistiramadim. Bezliyken kullandık yanım hâla arada kullanıyoruz.
fatmaa12345 Feyzosumunannesi benim kizim 27 aylık bezden ayırdım 1 haftadır ama altına işiyor tek tük tuvalete yapiyor anlıyor geldiğini geldiğinde agliyor hisediyor tuvalete goturuyorum yapmıyor sonra altına yspiyor nasil alisick