NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Akşama menüyü bu şekilde düşünüyordum. Yoğurtlu Brokolil salatasını hiç yapmadım. Aklımda o var. Balık taze ama yinede sormak istedim. Sizce balığın yanına güzel gider mi yoksa bildiğim balık salatadan şaşmayayım mı?
Ipekkuss NeclaLeylaCeydaOhnealaneala şahsi fikrim hiç risk almayın hele ki bebek veya çocuk yiyecekse hiç hiç yapmayın derim. Onun yerine havuçlu narlı mevsim salatası yapabilirsiniz afiyet olsun 🙂
cokbilmismom NeclaLeylaCeydaOhnealaneala bir şey olmaz balık restorantlarinda bile bir sürü yoğurtlu meze oluyor. Balık veya yoğurt bozuk değilse niye zehirlesin halk arasında yayılan bir sacmalik bence ben hiç etrafımda yoğurtla balık yiyip zehirlenen duymadım
Babygirll NeclaLeylaCeydaOhnealaneala yani ne olur ne olmaz balık tazedir ama ikisini kaldıramazsınız belki
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala cokbilmismom benm cnmda balıktan çok brokoli istiyordu. Olmazsa sadece haşlar, bol limonlu yerim.
tineanigra NeclaLeylaCeydaOhnealaneala balık tazeyse bişi olmaz ama balığın yanına yakışır mı bilemedim. Balık varsa bizde mutlaka roka salatası olur nar beyaz peynir cevizli şahane oluyor
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala tineanigra Rokam var peynirim yok. Peynirim olduğu bir gün deniycm mutlaka. Baktım, güzel görünüyor 🤌
Ladimaki NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Ben tavsiye etmem yoğurtla balığı. Zararlı. Afiyet olsun şimdiden