Sosyologaannee Merhaba dün bebeğime demir ilacı verdi sağlık ocağı 6aylik vegaferon damla verdi bu ilacı kullanan var mı?? İçeriği sıkıntılı gibi mi ??
momundad Sosyologaannee lütfen kullanmayın o ilacı içeriği temiz değil sağlık bakanlığı onaylı demir takviyeleri var onlara bakın derim eger çok düşükse bir çocuk druna danışın
hndathn Sosyologaannee içeriği temiz olmadığı ıcın kullanmadım.doktorumuz ocean bestıron sidefer markalarından bırını al dedı ilk gırdımız eczanede de sadece ocean vardı kızım durmayınca hemen alıp çıktık ocenala başlamış olduk böylece 1yasına kadar da devam ettik sonra kan tahlılı yaptı doktorumuz 1 yasında tahlıl sonucu değerler iyi cıkıncada bıraktım vermeyi
defnemomm_ Bizede vegaferon verdi suan 9,5 aylik bebeğim, iki aylar hiç vermedim çok aksattım şu günlerde vermeye çalışıyorum 🥲 hiç bilmiyorum işte temiz mi içeriği vs o yüzden vermedim aslında
eylemm09 defnemomm_ hayır değil paraben var içinde ben o yüzden Ocean microfer aldım eczaneden onu kullanıyorum
Sosyologaannee eylemm09 paraben varmış oda zararlıymis zararlı olan şeyleri nasıl verir sağlık ocağı aklım almıyor 🫤
Sosyologaannee momundad kanına falan bakmadan verdiler aşı olduk ondan sonra bu ilacı kullanın dedi ebe 🤔
tugcemomm @Sosyologaannee bizede verdi 4.ayda ebemiz ama ben araştırayım dedim içeriği temiz değil Ocean microfer alabilirsiniz Osman gönülal doktorun görüşlerine önem veriyorum ondan görüp almıştım